7500 TL bütçem var monitör önerisi?

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
115
IPS tercihim önceki kullandığım monitör Asus vg279 27 inç 1 MS 280 Hz IPS monitör çoğunlukla FPS oyunu oynuyor indirimde 240 Hz IPS monitör öneriniz varsa alabilirim şimdiden teşekkürler.

IPS tercihim önceki kullandığım monitör Asus vg279 27 inç 1 MS 280 Hz IPS monitör çoğunlukla FPS oyunu oynuyor indirimde 240 Hz IPS monitör öneriniz varsa alabilirim şimdiden teşekkürler.
fps değerlerin kaç ona göre lenovo nun monitörünü öneririm birde 2k mı olsun yoksa 1080 p mi

bunu alabilirsin de o asus monitöre noldu hocam bozuldu mu

lenovo 25-10 kullanıyorum yeterli fps alamazsan 240 da kullanırsın

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html Yapışş hocam. 700 lirada cebine kalsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Allah aşkına sizi yargılamıyorum da bu fiyatta lenovo legion 25 10 varken aocun ismini bile anmam.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-320-hz-oyuncu-u-fiyati,1248163669.html Yapışş hocam. 700 lirada cebine kalsın.

Hocam Allah aşkına sizi yargılamıyorum da bu fiyatta lenovo legion 25 10 varken aocun ismini bile anmam.
Hocam lg 27g440a-b arasında kararsız kaldım LGnin paneli çok daha kaliteli diye biliyorum

Hocam artık bende değil diyelim 😄

Şu Lenovo'yu bi ben aldığıma memnun olamadım heralde. Arkadaşımdaki 144Hz giriş seviyesi Asus monitör daha akıcı hissettirdi bana.

lg 27g440a-b monitör nasıl önerir misiniz?

Çok övüldüğü için psikolojikmen kötü hissetmişsindir.
3 Aydır falan kullanıyorum Lenovo'yu ama 180-240-300-320 hepsi aynı geliyor, 120'ye inmediğim zaman hissedilir hiçbir şey yok hocam görüntüde. Monitör hızlı onda problemim yok, mesel CS'de kapıdan geçen adamı daha rahat vuruyorum falan ama bahsettiğim şey hız değil akıcı görüntü, smooth mu diyim ne diyim anlatmak için bilemedim.

Geri