ne zaman gelirasus B850M-E iade ettim ama tertemiz iade ettim ikinci ele atarlarsa 8.5e falan gelir
O nası iş ya harbiden korkunç hocam %90 iade ürün sizde kalsın falan demeleri lazımmışYakin zamanda b650 project zero duserse almayın. Ben almistim iade ettim.icinde sticker anten eksik, pinler yamuk ve arka guc girişlerine macun sürülmüş sekilde geldi. Ayrica anakart kıl doluydu
Yok hocam ölü piksel , ama kutusu o kadar kötü geldi ki yani ondan muhtemelen böyle.25k civarimiydi fiyat? 5 yada daha fazla sorunlu pixel yaziyordu aciklamada sanirim, yakalayamamistim.
Valla benim ilk ve muhtemelen son amazon depo deneyimimdi hocam. Depodan anakart alan birkac kisi uyardigi icin allahtan nakit almistim iade sorun olmadi taksit yapsak parca parca ugrasacaktim birdeO nası iş ya harbiden korkunç hocam %90 iade ürün sizde kalsın falan demeleri lazımmış
yok ya sen devam alValla benim ilk ve muhtemelen son amazon depo deneyimimdi hocam. Depodan anakart alan birkac kisi uyardigi icin allahtan nakit almistim iade sorun olmadi taksit yapsak parca parca ugrasacaktim birde
Sizin anakartı iade etme sebebiniz neydi? bide kaç liradan fazla olursa almayımO nası iş ya harbiden korkunç hocam %90 iade ürün sizde kalsın falan demeleri lazımmış
Allahtan bir iyi yani varsa iadede zorluk çıkarmıyorlaryok ya sen devam alben birsürü şey aldım geçen sıfır anakart aldım amazondan yamuk geldi bi de Kaçak akım rolesi aldım içinden normal 2 tane sigorta cıktı
![]()
Hiç sorunu yoktu. Değiştirme/yükseltme amaçlı iade ettim. Ama düşmedi demek ki gerçekten temiz iade etmişim.Sizin anakartı iade etme sebebiniz neydi? bide kaç liradan fazla olursa almayım
Önceki mesajlarda cevap verildi aslında. Oraya yazanın keyfine göre. Kimisi kutusu açılmış, kapanmış geliyor. Kimisi yırtık kutusu kimisinde de ürün hasarlı. Orada yazanlara pek aldırmayın
Eyvallah hocam.Önceki mesajlarda cevap verildi aslında. Oraya yazanın keyfine göre. Kimisi kutusu açılmış, kapanmış geliyor. Kimisi yırtık kutusu kimisinde de ürün hasarlı. Orada yazanlara pek aldırmayın