Bilgisayar toplattırma + Bios güncelleme 3 bin TL normal mi ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Arkadaşlar nihayet sistemime kavuştum. Parçalar hazır şuan. Fakat kendim toplamayı bilmiyorum ve bu riske girmek istemediğim için bir bilgisayarcıyla anlaştım. Adam bilgisayar toplamaya 2 bin TL dedi. Bios güncellemeye ise 1000 TL dedi. Biosu güncelletmek istememin sebebi sistem kararlı çalışsın diye. Ayrıca kendim bios güncellemek istemiyorum çünkü aniden elektrik falan giderse anakart yanıyormuş sanırım.

Arkadaşlar nihayet sistemime kavuştum. Parçalar hazır şuan. Fakat kendim toplamayı bilmiyorum ve bu riske girmek istemediğim için bir bilgisayarcıyla anlaştım. Adam bilgisayar toplamaya 2 bin TL dedi. Bios güncellemeye ise 1000 TL dedi. Biosu güncelletmek istememin sebebi sistem kararlı çalışsın diye. Ayrıca kendim bios güncellemek istemiyorum çünkü aniden elektrik falan giderse anakart yanıyormuş sanırım.
Bios guncellemenin hic bir zorlugu yok, sadece anakartinda koruma yoksa elektrik kesildiginde sorun olabilir. Windows kurulumu ve bios kendin yapabilirsin video izleyerek.

GUncel fiyatlar nedir bilmiyorum ama pc toplamak icin 2k da cok bence.

biosun neyine 1000 tl aliyor la dosyayi alip atiyorsun

ben video izleyerek yapmıştım ilk yaptığımda böyle bi kazanç yok ya

Getir hayrına yapayım cebinde kalsın

Pahalı be hocam sanki bilen adam için 2 saat sürmez pc toplaması. Zaten 2 tane video izlesen işlemciyi ramleri ssd yi soğutucuyu takarsın . Kablolaması biraz uğraştırır sadece. BIOS güncellemesi de dünyanın en basit işi. 3k çok demiş.

Pahalı be hocam sanki bilen adam için 2 saat sürmez pc toplaması. Zaten 2 tane video izlesen işlemciyi ramleri ssd yi soğutucuyu takarsın . Kablolaması biraz uğraştırır sadece. BIOS güncellemesi de dünyanın en basit işi. 3k çok demiş.
10 dk da toplarız o bir şey değil 😂 bunlar cahil insanlar üzerinden para kazanmaya çalışan vicdansız heriflerdir sakın bunlara paranızı yedirmeyin

Yok artık ya bios güncelleme 1000 lira ne demek şaka mi bu???

Geri