Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ZİFX

80+
Reaksiyon skoru
18
BUNU FORUM VE SOSYAL MECRADAKİ YORUMLARDA ÇOK GÖRDÜM VE ÖNEREN KİŞİLER ÇOĞU NWİDİA KULLANIYOR ADAM KARTIN YAZILIM VE GUNCELLEME SORUNLARINI BİLMEDEN ONU BUNU AL DİYOR AMA EMİN OLUN Kİ HAM GÜÇ OLARARAK NWİDİA AMD DEN DÜŞÜK OLSA BİLE AMD'DE YAŞADĞINIZ SORUNLARIN %1 BİLE YAŞAMAZSINIZ 5 YILDIR GRAFİK İŞLERİ VE EDİT RENDER İLE İLGİLENİYORUM PİYASADAKİ EN DÜŞÜK KARTIDA KULLANDIM EN İYİSİNDE ONA GÖRE YORUM YAPIN BENDE BİLİYORUM HAM GÜÇ OLARAK AMD GÜÇLÜ AMA İŞİN DERİNLERİNE İNECEK OLURSAK AMD SANDIĞINIZ GİBİ BİR KART DEĞİL

Tamamdır

Bakaruk

ekran kartı alan herkes iş mi yapıyor? oyunda amd f/p olarak önde millet zaten belirtiyor oyun için alacaksan amd iş gücü önemliyse nvidia al diye

Nvidia güncel olarak render işlerinde vesaire evet daha iyi ama oyun ve fiyat performans açısından ben amd derdim. Oyuna giriyorsun 10 saat optimizasyon ayarlarıyla uğraşıyorsun yok dlss performans mı olsun yok şu olsun mu bilmem ne. Amd olunca gir oyna ne kasar ne donar istiyorsan fsr da açarsın.

katılıyorum, rx 6700 ekran kartımla 3 yılda dövüşe dövüşe idare ede ede ilerledim ve hep eski driverlardan devam ederek gittim yok coil whine yok ekran kartı sapıtması yok fps düşmesi görüntü bozulması windowsu bozmasını bile gördüm, amd ekran kartında çöptür benim gözümde kendimi toparlayınca ekran kartı satmayı geçtim direk yakıcam

amd x3d işlemciyle birlikte amd ekran kartı nitro basıyor bios ayarı var

ben şahsen sadece hikayeli oyun oynuyorum, o yüzden nvidia tercih etmeye calisicam. şu an evet amd 6k ucuz. ama işin içine rt dlss fg girince nvidia one geçiyor bence

Oyun oynayan ve bütçesi kısıtlı olan adama nasıl nvidia önerelim ? Aynı fiyata 2 kat performans veriyor.

katılıyorum, rx 6700 ekran kartımla 3 yılda dövüşe dövüşe idare ede ede ilerledim ve hep eski driverlardan devam ederek gittim yok coil whine yok ekran kartı sapıtması yok fps düşmesi görüntü bozulması windowsu bozmasını bile gördüm, amd ekran kartında çöptür benim gözümde kendimi toparlayınca ekran kartı satmayı geçtim direk yakıcam
HOCAM ZATEN BENİM GİBİ DİLİ YANANLAR ANLAR ŞUAN ELİMDE 3 TANE GÜNCEL KART VAR BEN HANGİSİNİ SİSTEME TAKARSAM TAKAYIM EN DÜŞÜĞÜNÜDE TAKSAM SORUN YARATMAZ HİKAYELİ OYUNLARI BİLE SABİT FPSLERDE RAHAT OYNATIR HATTA ŞUNU NOT DÜŞEYİM 1660 SUPER KART İLE UNCHARTED 4 8 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞTIRDIM ÇOK ESİ KART OLMASINA RAĞMEN 40-50 FPSLERDEN DÜŞMEZDİ ODA FULL AYARLARDA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri