PC Usb Girişinde Sıkıntı Var

Reaksiyon skoru
43
merhabalar. pc usb girişinde sıkıntı var sanırsam kendi kendine oldu fifa oynarken bir anda dualshockum un bağlantısı gitti şuan çalışmıyor usb nin bozuk olduğunu düşünmüyorum kasam da üst seviye bir kasa bir darbe falan da gelmedi kasaya yardımcı olursanız sevinirim.

hayır dualshockta da yok 3 tane dualshockta denedim birisi sıfır ayarında direkt
peki kasanizda ki usb portlari calisiyor mu calisiyorsa dualshock taktiktan sonra ayarlarda cihazlar kisminda dualshock yada gamepad tarzinda bir cihaz gozukuyor mu

peki kasanizda ki usb portlari calisiyor mu calisiyorsa dualshock taktiktan sonra ayarlarda cihazlar kisminda dualshock yada gamepad tarzinda bir cihaz gozukuyor mu
hocam şimdi yeni bir şey oldu kasamın arkasına takınca iki kolumu da okudu bilgisayar yani kablo da dualshocklar da bozuk değil kasanın önündeki yere ( dualshockların çalışmadığı portlara ) telefonu bağlayınca telefonu şarj etti yani portta da sıkıntı yok

Usb sürücülerini güncelle. aygıt yöneticisinde sarı ile işaretli olan usb aygıtı kaldır sol üstten donanım değişimlerini tara de yeniden eklendiğinden sorunun çözülecek

Usb sürücülerini güncelle. aygıt yöneticisinde sarı ile işaretli olan usb aygıtı kaldır sol üstten donanım değişimlerini tara de yeniden eklendiğinden sorunun çözülecek
anlamadım nasıl yapacağımı biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz

merhabalar. pc usb girişinde sıkıntı var sanırsam kendi kendine oldu fifa oynarken bir anda dualshockum un bağlantısı gitti şuan çalışmıyor usb nin bozuk olduğunu düşünmüyorum kasam da üst seviye bir kasa bir darbe falan da gelmedi kasaya yardımcı olursanız sevinirim.
O USB girişine klavye veya mouse taktığında çalışıyormu

az önce telefonumu taktım ve çalıştı illaha mouse veya klavye mi olması lazım
Yani öyle bişi daha iyi olur anlamak için ayrıca USB kolunuzuda evde farklı bir cihaz varsa ona takın televizyon bile olur

Yani öyle bişi daha iyi olur anlamak için ayrıca USB kolunuzuda evde farklı bir cihaz varsa ona takın televizyon bile olur
yukarıdaki mesajlara bakın az önce kasamın arka girişine taktım dualshocku ve çalıştı ön portta çalışmıyor kollar telefonumu ön porta takınca çalıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri