Instagram Takip Etmeyenleri Çıkarma (Unfollower, Bot Tespiti, Hayalet Hesaplar)

sedat06l

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tamamen ücretsiz olarak sunduğum yerli projem Instagram Panel eklentisini sonunda Chrome Web Mağazasında yayınladım! Instagram hesabını profesyonelce yönetmek isteyen veya takipten çıkanları, botları temizlemek isteyenler için hepsi bir arada bir çözüm sunmaya çalıştım.

Neden Bu Eklentiye İhtiyacınız Var?

Bildiğiniz üzere piyasadaki çoğu uygulama şifrenizi istiyor ve bu da hesabınızın çalınma veya kapanma riskini doğuruyor. Bu eklentinin en büyük farkı; asla şifrenizi istemez! Instagram oturumunuz üzerinden yerel olarak çalışır ve verilerinizi dışarı aktarmaz.

Öne Çıkan Özellikler:

• ✅ Unfollowers (Geri Takip Etmeyenler): Sizi takip etmeyenleri saniyeler içinde analiz eder ve tek tıkla takipten çıkmanızı sağlar.
  • ✅ Gelişmiş İstek Temizleyici (DOM Navigasyonu): Meta üzerinden indirdiğiniz "Bekleyen Takip İstekleri" listenizi kutuya yapıştırın; sistem profilleri tek tek gezip fiziksel tıklama yaparak istekleri geri çeksin. (Instagram'ın spam engelini aşmak için özel geliştirildi!)
  • ✅ Bot Takipçi Tespiti: Takipçileriniz arasındaki 0-20 takipçili, şüpheli/pasif hesapları anında ayıklar.
  • ✅ Hayalet (Frozen) Hesaplar: Hesabını donduran veya silen, listenizde yer kaplayan "Hayalet" profilleri tespit eder.
  • ✅ Akıllı Limit Koruması: Instagram'dan ban yememeniz için işlemler arasına insansı bekleme süreleri koyar.

Güvenlik Notu:

Eklenti tamamen şeffaf ve açık kaynak standartlarında geliştirilmiştir. Chrome Web Mağazası onay sürecinden başarıyla geçmiştir. Hiçbir verinizi toplamaz ve şifrenize erişmez.

Chrome Web Mağazası Linki:Instagram Panel - Buradan İndirebilirsiniz

Geliştirici Notu:Proje henüz çok yeni. Her türlü öneri, görüş ve hata bildirimlerinizi bu konu altından veya eklenti içindeki iletişim kısmından bana iletebilirsiniz. Destek veren herkese şimdiden teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tamamen ücretsiz olarak sunduğum yerli projem Instagram Panel eklentisini sonunda Chrome Web Mağazasında yayınladım! Instagram hesabını profesyonelce yönetmek isteyen veya takipten çıkanları, botları temizlemek isteyenler için hepsi bir arada bir çözüm sunmaya çalıştım.

Neden Bu Eklentiye İhtiyacınız Var?

Bildiğiniz üzere piyasadaki çoğu uygulama şifrenizi istiyor ve bu da hesabınızın çalınma veya kapanma riskini doğuruyor. Bu eklentinin en büyük farkı; asla şifrenizi istemez!Instagram oturumunuz üzerinden yerel olarak çalışır ve verilerinizi dışarı aktarmaz.

Öne Çıkan Özellikler:

• ✅ Unfollowers (Geri Takip Etmeyenler): Sizi takip etmeyenleri saniyeler içinde analiz eder ve tek tıkla takipten çıkmanızı sağlar.
  • ✅ Gelişmiş İstek Temizleyici (DOM Navigasyonu): Meta üzerinden indirdiğiniz "Bekleyen Takip İstekleri" listenizi kutuya yapıştırın; sistem profilleri tek tek gezip fiziksel tıklama yaparak istekleri geri çeksin. (Instagram'ın spam engelini aşmak için özel geliştirildi!)
  • ✅ Bot Takipçi Tespiti: Takipçileriniz arasındaki 0-20 takipçili, şüpheli/pasif hesapları anında ayıklar.
  • ✅ Hayalet (Frozen) Hesaplar: Hesabını donduran veya silen, listenizde yer kaplayan "Hayalet" profilleri tespit eder.
  • ✅ Akıllı Limit Koruması: Instagram'dan ban yememeniz için işlemler arasına insansı bekleme süreleri koyar.

Güvenlik Notu:

Eklenti tamamen şeffaf ve açık kaynak standartlarında geliştirilmiştir. Chrome Web Mağazası onay sürecinden başarıyla geçmiştir. Hiçbir verinizi toplamaz ve şifrenize erişmez.

Chrome Web Mağazası Linki:Instagram Panel - Buradan İndirebilirsiniz

Geliştirici Notu:Proje henüz çok yeni. Her türlü öneri, görüş ve hata bildirimlerinizi bu konu altından veya eklenti içindeki iletişim kısmından bana iletebilirsiniz. Destek veren herkese şimdiden teşekkürler!

Elinize sağlık hocam deneyeceğim

Güvenlik Notu:
Eklenti tamamen şeffaf ve açık kaynak standartlarında geliştirilmiştir. Chrome Web Mağazası onay sürecinden başarıyla geçmiştir. Hiçbir verinizi toplamaz ve şifrenize erişmez
İyi hoş ama siz böyle diyince insan bir de projenin github linkini arıyor açıkçası

Bakıyorum şu an güzel bence ama çok yavaş tarıyor takipçileri
Yavaş taramasının sebebi hesapları spam ban'a sokmaması için. Hızlı yaptığı zaman 10 kullanıcıdan sonra hesabınız spama alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi hoş ama siz böyle diyince insan bir de projenin github linkini arıyor açıkçası
Haklısınız en yakın zamanda GitHub'a kodları yükleyeceğim. Aynı anda birden fazla proje ile uğraşıyorum profilimden de göreceğiniz üzere.

Hiç bu şeylerden anlamam güvenilir mi
Hocam rahatça güvenebilirsiniz.

Elinize sağlık hocam deneyeceğim
Geri dönüşleriizi mutlaka bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Yavaş taramasının sebebi hesapları spam ban'a sokmaması için. Hızlı yaptığı zaman 10 kullanıcıdan sonra hesabınız spama alınır.

Haklısınız en yakın zamanda GitHub'a kodları yükleyeceğim. Aynı anda birden fazla proje ile uğraşıyorum profilimden de göreceğiniz üzere.

Hocam rahatça güvenebilirsiniz.

Geri dönüşleriizi mutlaka bekliyorum
Muadili daha hızlı yapıyor ama githubdaki o yüzden dedim

Takip etmeyi bırakıp beni de takipçileri arasından çıkaranları (hızlıca engelleyip sonra kaldıradabiliyor) görebileceğimiz bir yöntem sunulabilir mi bu eklenti de? Belki de halen vardır hatta bunu geçmiş zamanlı gösterebilirse loglardan mükemmel eklenti olur
Bir ara bunu sunan bir uygulama vardı ücretsizdi sonra bu paralı olanlar çıkınca bunu da paralı yaptılar

Geçmişte beğendiğimiz gönderilerden beğenileri topluca geri çekecek bir eklenti yapabilir misiniz?

Geri