Nolacak Bu Fenerin Hali Sizce?

Çözüm Aslında Basit , Stadı Yıkıp Başka Bir Yere 100.000 Kişilik Stad Yapılacak .

Aziz Yıldırım Başkan Olacak .

Aykut Kocaman Teknik Direktör Olacak . ( Uzun Bir Süre Kalacak ) !

Kulüpteki Çalışanlar A'dan Z'ye Değişecek !

Kulüpteki Futbolcular A'dan Z'ye Değişecek !

Aziz Yıldırımı Zamanında Dediği Gibi " Paralı Köpekler " Stada Girmiyecek !

Bilmiyorum stadin oldugu yer fenerbahçe ile ozdeslesmis. Bir tarihi yikmak gibi geliyor bana gore. Aziz yildirimda gelse bizim mentali degistirmek lazim. Bakiyorum herkes bir haber yaziyor herkes bir seyler yaziyor adeta fenerbahcenin kaosu uzerinden besleniyor medya kulubun buna engel olmasi lazim. Gerekirse cikip sunu diyecek kulubumuzun hesabindan veya acilan bir hesaptan olaylarin asli paylasilacak.sadece aykut kocaman degil bir antrenor ile anlasildiysa o adam en az 2 3 yil kalmali her yil degisiyoruz boss gidiyor emekler. Kulup calisini yetersiz goruyorum. Ozellikle bu sezonda duran top konusunda sikinti yasadi.Futbolcular kotu degil sadece ne yapacaklarini bilmiyor ve bir plana gore kullanmiyoruz. Ederson konusunda faydalanamadik. Ayri bir parantez acmak istiyorum tamam oyunda oyuncunu biri yakasindan tutuyorsa onu git dov demeyiz ama oyuncunu da koru en azindan yakasindan tutan herifi "geri bas" diye itmek lazim. Skriniar hic bir sey yapmadi acikcasi kaptan olmasini istemem bu saattrn sonra. Stat konusuna katiliyorum. Taraftar olmak zordur takim 2-0 3-0 yenilirken maci izlemek ama o stada cikiyorsan takimi desteklemen lazim diye dusunuyorum. Kulubu elestirmeliyiz ama statta mac sirasinda olacagini sanmiyorum ha kulup yonetimi taraftari hic dinlemiyorsa taraftara baska secebek kalmadiysa mecbur orada ses cikar

Biraz kopya çekmesi lazım gsden. Sadece Gs'nin ilgilendiği topçuları transfer etmekle olmaz o futbolculara şampiyonluk ortamı vereceksin. Ederson gibi bir adam maç satıyor resmen. Ederson gsye gitse kariyer sezonunu gecirirdi. Fb kadrosunda kaos çıkması için ufacık bir kıvılcım yetiyor baştan aşağı sorun bir kulüp. Nereye elini atsan orda sıkıntı var aynı türkiyenin hali gibi.

fenerin en büyük mü bilmiyorum ama büyük bir hatası şu; hatayı başkalarında aramak. kötü oynar puan kaybeder bunu maçın içindeki herhangi bir hataya bağlar. eleştiri kültürü yok olmuş. alışıltırıldılar yapıya bilmem neye. futbolcular da aynı şekilde. futbolcuları canlandıracak taraftar yok. galatasaraylıyım aynı hatalar oluyor puan kaybediyoruz ama işin sonunda yine başkana oyuncuya t.direktöre yükleniyoruz. galatasaray eleştiri ve şımarıklık arasındaki ince çizgiyi, fener de eleştiri ve nankörlük arasındaki ince çizgiyi koruyamıyor bazen. taraftar kenetlenemiyor. kenetlendikleri tek nokta yapı var baş edemeyiz salıyoruz. edersonun halleri haftalar öncesinden belliydi. galatasarayda olsa böyle olur muydu ? olsaydı kadroda olur muydu ?

Fenerbahçe Spor Kulübü kaldırılabilir mesela. :D

derbiyi izlerken kalbim sıkışıyor tek kale oynuyor adamlar bişeyde yapamıyoz sizce fener nezaman adam akıllı futbol oynamaya ve şampiyonluğa kafa koymaya başlayacak
Fenerliyim bence bir 5 yıl daha olamiyacaz

Fener ikinci lige düşer ve Bursa spor ile aynı kaderi paylaşır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,492
Üyeler
194,405
Son üye
golfrokko
Geri