Öneri Monitör Tavsiyesi: Gigabyte ve ROG Deneyimlerim

joker38

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
9999999
Selamlar,
2 ay kadar Gigabyte MO27Q28G kullandım siyahlar net ve tatmin ediciydi fakat monitörde grey banding sorunu vardı aklıma takılmıştı. Sonra ROG PG27UCDM deneyinleme fırsatım oldu onda da siyahlar çok beklediğim gibi değildi. Gigabytedeki panel teknolojisini kullanan(ya da daha iyisini), siyahlar konusunda aklımda soru işareti olmayacak ışık vurduğunda parlamayacak ve kolay kolay çizilmeyecek yanmayacak monitör ne alabilirim bütçe sınırı yok.
@Tayfunns hocam sizin de önerinizi çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Tandem OLED'de hangi marka alırsan al gray banding var malesef bunun çözümü QD-OLED kullanmak onda da siyahlar net değil morumsu

her iki paneli de kullandığımdan biliyorum

burada bir yerden feragat edilmesi gerekecek takdir kullanıcıda ben oyumu tandem oled'den yana kullandım sebebi'de enerji verimliliği panel ciddi derece'de ısınmıyor, samsung qd oled monitörün arkası normal kullanımda bile baya ısınıyordu fanla soğutmak zorunda kalıyordum.

Tandem OLED'de hangi marka alırsan al gray banding var malesef bunun çözümü QD-OLED kullanmak onda da siyahlar net değil morumsu

her iki paneli de kullandığımdan biliyorum

burada bir yerden feragat edilmesi gerekecek takdir kullanıcıda ben oyumu tandem oled'den yana kullandım sebebi'de enerji verimliliği panel ciddi derece'de ısınmıyor, samsung qd oled monitörün arkası normal kullanımda bile baya ısınıyordu fanla soğutmak zorunda kalıyordum.
Mantıklı, siyahları görmek daha önemli bence de. Grileri ara sahnelerde görüyordum oyunlarda zaten.

Gigabyte'nin malzeme kalitesi biraz ucuz hissettirmişti. Yukarda attığım model de onun ASUS versiyonu sizin önerebileceğiniz bir model var mı, ne kullanıyorsunuz? Teşekkürler şimdiden :)

Mo27q28g den daha iyi siyah istiyorsan aynısının glossy olanını alman lazım. Eğer mürekkep siyahı istiyorsan her halükarda odanı kontrol etmen gerekecek.

Pencere önü glossy woled
10967.webp

Geri