Pazarama Hesaplara 125 - 250TL Kupon

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,166
Pazarama hesabı olanlar kontrol etsin hesaplara 3-4 taneye kadar kupon tanımlayabiliyor
hepsini kullanabiliyorsunuz kuponların alt limiti yok
kargo ücretine takılmamak için pazarama satıcılı peros ürünlerine bakabilirsiniz kargo ücretsiz onlarda

YOK ki kupon. Eğer kupon olursa sana özel yazan kısımdan mı kontrol ediyoruz

pazaramadan nefret ediyorum aralık ayında mı ne 125 liraya 250 liralık hediye çeki almıştık mousepad sipariş etmiştik adam yollamamıştı kargo iptal olmuştu ama hediye çeki hiçbir zaman geri yatmadı ben de uğraşmadım ama aklıma geldikçe sinirleniyorum

Pazarama hesabı olanlar kontrol etsin hesaplara 3-4 taneye kadar kupon tanımlayabiliyor
hepsini kullanabiliyorsunuz kuponların alt limiti yok
kargo ücretine takılmamak için pazarama satıcılı peros ürünlerine bakabilirsiniz kargo ücretsiz onlarda
300 tl ye 125 tl kupon vermişler. Antistatik eldiven ve klavye temizleme kitine ihtiyacım vardı, 274'e gelmiş oldu. Hatırlatma için teşekkürler. 🤌

mümkün mertebe buradan herhangi bir alışveriş yapmamak lazım. satış sonrası öncesi sırası fark etmiyor saçma sapan süreçleri var

Pazarama da indirimli ürünlerde bazen kupon geçiyor bazen fiyatı yükseltiyor değişik bir sistemi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150
Son üye
merttknd
Geri