Eskiden yapıyormuş ama NVIDIA ki kamillerle uğraşmak çok zor diyip sadece AMD ile çalışmaya başlamışlar diye biliyorum.arkadaş şu sapphire neden nvidiaya üretmiyor tilt oluyorum, şu kart tasarımı direkt aynı şekilde 5070ti 5080 olsa mesela efsane olurdu
Hayır bakarsanız gpu ya yeni bir connectır eklenmiş ve anakartta da onun için yuva var .normal nitro+ da öyle hocam zaten youtubedan bakabilirsin.
Fakat mevcutta başka anakartı olan ne yapacak onu merak ettim takamayacak mıHayır bakarsanız gpu ya yeni bir connectır eklenmiş ve anakartta da onun için yuva var .
Evet bu da btf . Bu btf’yi açar mısınız tam olarak nedirAsustaki BTF olayının aynısı galiba.
Herhangi bir btf anakartla çalışabiliyormuş bu phatomlink nitro+Fakat mevcutta başka anakartı olan ne yapacak onu merak ettim takamayacak mı
BTF olmayan napcak griden devam sanırımEvet bu da btf . Bu btf’yi açar mısınız tam olarak nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir btf anakartla çalışabiliyormuş bu phatomlink nitro+
BTF: Back to the Future demek hocam asusun kablosuz teknolojisinin adıEvet bu da btf . Bu btf’yi açar mısınız tam olarak nedir
Herhangi bir btf anakartla çalışabiliyormuş bu phatomlink nitro+
Konu başına ekliyorum hocam müsaadenle.İşte kendi sitesindeki fiyatlar
Availability and Pricing
SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT PhantomLink Polar Edition MSRP: $999 USD
SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT PhantomLink Edition MSRP: $989 USD
SAPPHIRE NITRO+ X870EA PhantomLink Polar Edition Motherboard MSRP: $419 USD
SAPPHIRE NITRO+ X870EA PhantomLink Edition Motherboard MSRP: $399 USD
Ve evet beyaz gümüş olacakmış. Buyrun link
![]()
NITRO+ AMD Radeon™ RX 9070 XT OC PhantomLink Polar Edition GPU