Coil Whine Çözüm Süreci

amd kartlar da bence asus kart alınmamalı. nnedenn derseniz her amd kartta coilwine nedense asus kartlarrda çıkıyor. 2 marka olarakta sapphire.
asus tuf gaming 9070xt sahibiyim coilwhine bende de var

Aklıma eski gtx1070 im geldi bu konuyu okuyunca bülbül gibi şakardı mübarek
Bu arada bu sorunun çözümü yok ya dinlersiniz ya da satarsınız

çok dert ediyorsan kasana yüksek rpm li fan al onlardan duyamazsın bunu son çare olarak bi düşün
o zamanda fan sesinden geçilmez daha kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus tuf gaming 9070xt sahibiyim coilwhine bende de var
iade falan yapmadınmı

Aklıma eski gtx1070 im geldi bu konuyu okuyunca bülbül gibi şakardı mübarek
Bu arada bu sorunun çözümü yok ya dinlersiniz ya da satarsınız
satmayı düşünüomda adama coil whine var diycem almıcak satılmasıda çok imkansız yani o yüzden

o zamanda fan sesinden geçilmez daha kötü

iade falan yapmadınmı

satmayı düşünüomda adama coil whine var diycem almıcak satılmasıda çok imkansız yani o yüzden
yok yapmadım çok aşırı değil duyuluyor ama yinede hem oyun oynarken kulaklık kullandıgım ıcın duymuyorumda zaten onuda

ben bu ay içeriisnde kasa değiştirdim eski kasamın hava sirkülasyonu kötü ve fanların hızı son sürat olduğundan sesleri rahatsız ediyor diye, kasa fan hızlarını düşürdüm tertemiz oldu diyordum ki coil whine sesi duyana kadar. bunca zamandır fan sesinden duyamıyormuşum. fan sesini azaltmak için o kadar uğraştım durdum şimdi çözümü olmayan sorunla karşılaştım. valla ben de pc'den soğudum ya, gidecem mac mini alacam sorunu kökten çözecem. zaten artık çok oyun da oynamıyorum. bu arada kartım MSI Mech 6700 XT OC

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,347
Üyeler
193,354
Son üye
tior
Geri