- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 13000
200hz üstü olursa çok iyi olur. 10bin tl ve 15bin tl arası bir bütçem var ne önerirsiniz
Herkes sorunlarından bahsediyor hocam bu monitörün hiç emin olamıyorum bu konuda. Aktif olarak kullanıyor musunuzKtc h27e6
Ölü piksel sorunu çok gördüm tabi bu fiyatlarda bu durum şaşırtıcı olmaz ama.Kullanmadım ama kağıt üstünde en iyisi. Ne sorunu yaşıyorlar yaşayanlar
Iade edersiniz hocam .Ölü piksel sorunu çok gördüm tabi bu fiyatlarda bu durum şaşırtıcı olmaz ama.
Curved VA panellerde isik sizmasi olmuyor muBu bütçede Edge Lit IPS almana gerek yok, hızlı Edge Lit VA alabilirsin.
![]()
AOC Q27G42XNE Monitör
AOC Q27G42XNE Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör
Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör S27BG652EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
veya bu modelin satışa çıkmasını ve incelemelerini bekleyebilirsin.
Lcd için düz ekranlara göre illumination'da olası dezavantaj mevcut.Curved VA panellerde isik sizmasi olmuyor mu