- Konu Sahibi Konu Sahibi
Emmim 3 tane yazdım zaten üçüde manyetik switchli ve bütçeyide belirttimhangi özellikleri aradığını söyleyebilirsen ona göre bir öneride bulunabilir herkes![]()
Emmim 3 tane yazdım zaten üçüde manyetik switchli ve bütçeyide belirttimhangi özellikleri aradığını söyleyebilirsen ona göre bir öneride bulunabilir herkes![]()
beast r75he pro ya bi bakarmisin belki aklına yatarWraith w60 2.699₺
Attackshark x68 he 2.899₺
Aula hero 68he 3.362₺
benim hatam o kısma dikkat etmemişim kusura bakma ama ben gene de ornata v3 taraftarıyımEmmim 3 tane yazdım zaten üçüde manyetik switchli ve bütçeyide belirttim
hocam membran klavyeler oyun anlaminda hic iyi degil artik devir manyetik klavye devribenim hatam o kısma dikkat etmemişim kusura bakma ama ben gene de ornata v3 taraftarıyım![]()
beast r75he pro ya bi bakarmisin belki aklına yatar
uygulama linki atmissin acamadim kral
Bu değilmi reisim w60ın keycapsli hali gibi kutu içeriği iyi gibi ama baya
uygulama linki atmissin acamadim kral
bende baya arastirmistim bu klavyeleri hatta forumda cok detayli bir karsilastirmada var bulabilirsen bu klavyeyi arat forumdauygulama linki atmissin acamadim kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen doğru klavye buyduuygulama linki atmissin acamadim kral
bende baya arastirmistim bu klavyeleri hatta forumda cok detayli bir karsilastirmada var bulabilirsen bu klavyeyi arat forumda
https://forum.donanimarsivi.com/kon...osuz-klavye-incelemesi.1165763/#post-10486213Aynen doğru klavye buydu
klavyenin sesine asigim asiri tok sesi var ,rapid trigger snap tap gibi ozellikleride varAynen doğru klavye buydu
Batarya konusunda felan baya iyi galiba bunu alacamhttps://forum.donanimarsivi.com/kon...osuz-klavye-incelemesi.1165763/#post-10486213
su konuyu bi okuyabilirsin
klavyenin sesine asigim asiri tok sesi var ,rapid trigger snap tap gibi ozellikleride var
hocam pisman olacağını sanmiyorum simdiden hayirli olsunBatarya konusunda felan baya iyi galiba bunu alacam![]()
ek olarak soyliyim turkce klavye degil eger tus dizlimini ezberlediysen sikinti yasamazsinhocam pisman olacağını sanmiyorum simdiden hayirli olsun![]()
Qwerty değilmi nasıl yani anlamadım tamhocam pisman olacağını sanmiyorum simdiden hayirli olsun
ek olarak soyliyim turkce klavye degil eger tus dizlimini ezberlediysen sikinti yasamazsin
hocam nasil anlatildigi bilmiyoeum ama turkcedeki i ü ö gibi harfler yok sadece nokta gibi isaretler var yerleri ayni ama normal turkce klavyedeki gibiQwerty değilmi nasıl yani anlamadım tam
He şimdi oldu daha sonra belki keycaps değişikliği yaparım
keycaps degisimi kesin çözüm.olurQwerty değilmi nasıl yani anlamadım tam
He şimdi oldu daha sonra belki keycaps değişikliği yaparım