Yardım Forza 5 harita yüklenme sorunu

nvidia appte dlss özellikleri "uygulama ayarlarını kullan" veya benzeri bir seçenek işaretli değilse. direkt ön ayar m, k, p gibi ön ayarlar seçiliyse oyundan kapatsanız bile donanımsal olarak kapanmayabilir. bunuda nvidia app>grafik>genel ayarlar kısmından kontrol edin.
Hocam şimdi oyuna girdim tekrardan aynı yerlerden geçtim hava durumu güneşli bu sefer bi sıkıntı yok fakat.
Dediğinizi yapmadığım halde.

Forza 4 ü hdd ve 1650ile kullanırken map bir anda donuyordu araba da donuyordu kararıyordu her yer falan :D galiba ssdnden dolayı

Hocam şimdi oyuna girdim tekrardan aynı yerlerden geçtim hava durumu güneşli bu sefer bi sıkıntı yok fakat.
Dediğinizi yapmadığım halde.
Biraz oynadıkça sorun devam edebilir veya alttab atıp geri döndüğünüzde bozulabilir.

Biraz oynadıkça sorun devam edebilir veya alttab atıp geri döndüğünüzde bozulabilir.
Biraz süriyim bakim.zaten hep olmuyor ara sıra oluyor ve sağ üst köşedeki fps ve ekran kartı kullanım barı kafayo yemi şekilde saçma sapan oranlar veriyor nedense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forza 4 ü hdd ve 1650ile kullanırken map bir anda donuyordu araba da donuyordu kararıyordu her yer falan :D galiba ssdnden dolayı
Ssd de ne gibi sıkıntı olabilir hocam bilmedğimden soruyorum.🙂

Biraz süriyim bakim.zaten hep olmuyor ara sıra oluyor ve sağ üst köşedeki fps ve ekran kartı kullanım barı kafayo yemi şekilde saçma sapan oranlar veriyor nedense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ssd de ne gibi sıkıntı olabilir hocam.
Yeterli gelmeyebilir map için benim vram ve hdd yetmiyordu ikisi de yetmeyince büyük patlıyordu

Yeterli gelmeyebilir map için benim vram ve hdd yetmiyordu ikisi de yetmeyince büyük patlıyordu
48 gb boş yer var daha ssd de yeterlimi bu kadar boş yer olması yoksa takviye ssd alma vaktim gelmişmi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,899
Üyeler
193,874
Son üye
efulim19
Geri