Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Ofis koltuğunda fps oynanmıyor mu manasında sordum
kral oynarsında ben ciddi rank kasan biri oldugum ıcın monıtordun dıbıne gırıyıom koltugu diklestiriyorum vsvs, ofis koltugu fazla rahat yayık kalır

kral oynarsında ben ciddi rank kasan biri oldugum ıcın monıtordun dıbıne gırıyıom koltugu diklestiriyorum vsvs, ofis koltugu fazla rahat yayık kalır
Niye öyle olsun diyorum reis anlatamadımmı koltuğu dikleştiremiyonmu ofis koltuğunda

Arkadaşlar selam 114 kiloyum ve 181 boyum var.
Bilgisayara bazen günde 2 saat anca bakarım bazende 10 saat doğru düzgün ayağa kalkmam.
Kasımda alacaktım vazgeçtim titanseat throneu ancak bu gün kafama takıldı tekrae bakmaya başladım.
Baktığım dönemde 8.5 9k olan throne şuan 13k civarı.
Bende gpt ve geminiye sordum bu koltuk nasıldır diye bana "kilonda ve kullanım sürene bakarak ofis sandalyesi almanız daha doğru olur"vari bir cevap verdiler sizin düşünceniz nedir?
Sizce ne yapayım?
hocam benzer dertden bende muzdaribim yönetici koltuğu yada çalişma koltuklarına bakın oyuncu koltuğu adı altında satılan bir çok koltuk konforsuz bana göre örnek bırakayım aşağıya değerlendirin isterseniz. https://www.adoremobilya.com/ultra-...q1wH8dz9anQHNiJuVV_aem_sVdqiX5kpZ9a1W8UER4cCQ fileliside vardı bulamadım bulursam onun linkinide atarım

@xenk2626 son durum nedir hangisini seçtiniz sipariş vs verdiğiniz bir marka model oldu mu bende kararsızım

hocam genişliği yetelri değil benim için yayılıp oturmayı severim
@xenk2626 son durum nedir hangisini seçtiniz sipariş vs verdiğiniz bir marka model oldu mu bende kararsızım
karar kıldım karr office mostar modelinde uzun uzun tüm modelleri karşılaştırdım özelliklerine göre hb-trendyol gibi sitelere düştüğü gibi taksitle alıcam

Şoktan almıştım rampagenin bi modelini 8.yılında kolu kırıldı sadece birde gıcırdıyor biraz o kadar 999 TL'ye almıştım galiba 🤣

Ekler

• 1000160655.webp
    1000160655.webp
    277.6 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye