Ya her seye bir sey buluyor gibi olucam ama bunun mekanizmasi destekleri cok guzel duruyor ama yorumdan okudugum kadariyla bel masajini ve fani calistirmak...
Benzer durumda oldugumdan yaziyorum sahsen ben plastik ayaga 15-20 bin vermem beyler. Herkesin oncelik verdigi seyler baskadir tabii de ben sadece fikrimi...
Ya şuanda garanti iyi diyeceğim tek şey titanseat throne sabah 5.52de yazdım 10dk sonra cevap verdiler hafta sonu olmasına rağmen belli ki satış sonrası...
Aynen cybeart modelleri de guzel sagolsun gamingen getiriyorda deri olmasi dusunduruyor beni. Kumas/file gibi cok esneyen seyler olmadigi icin dogal olarak...
Bende de soru isareti var yalan yok karr officein de ayak malzemesi plastik orda da o soru isareti :/
O modeli kullanan insan olmamasi cok zor durumda...
Kardesim elimden cikarmak istedigim eski bir yazicim var modeli de samsung ml-2165 gecen gun evi toplarken buldum calisiyor mu diye test etmek icin 0 toner...
Cachyos deneyebilirsin installeri gayet kullanici dostu. Yaklasik 1 yildir 2 farkli bilgisayarda hem is hemde oyun icin aktif olarak kullaniyorum hic sorun...