🔥İndirim North Bayou F80 17-30 inç Tek Kollu Amortisörlü Monitör Standı 999 TL

Eski versiyonu daha tok hissettiriyor. 3 tane var masamda. 2 tane yeni 1 tane eski. Eski olana 27 inç monitör taktım, eski olanın altına USB uzatma da takılıyor klavye mouse'u oraya takıyorum kablolu gibi sıfır takılma çalışıyor. Diğer yenilerde 24 inç yan monitör ve laptop takılı. Bir tane arkadaşıma hediye aldım güzel rakam

Edit: benim eski dediğim versiyonun satışı hiçbir yerde yok, altına USB takılabilen versiyon bulursanız en eskisi o diye biliyorum. Bualamazsanız almışken en yenisini alın bari

Son düzenleme:
çift olan lazım varmı beyler bilginiz

Bu monitöre uyumlu mu dostlar kullanan varmı?
Var. Standart vesa 100x100mm diye biliyorum. Bu sizin attığınız monitör 75x75mm destekliyor yazıyor ona dikkat edin uyumlu mu diye.

Son düzenleme:
Eski versiyonu daha tok hissettiriyor. 3 tane var masamda. 2 tane yeni 1 tane eski. Eski olana 27 inç monitör taktım, eski olanın altına USB uzatma da takılıyor klavye mouse'u oraya takıyorum kablolu gibi sıfır takılma çalışıyor. Diğer yenilerde 24 inç yan monitör ve laptop takılı. Bir tane arkadaşıma hediye aldım güzel rakam
Eski olan daha iyi mi diyorsunuz direkt

Bende hali hazırda var 27'' monitörümde kullanıyorum bunun laptop için olanı var mı laptop masada yer kaplıyor onu da yükseltsem fena olmaz çünkü laptop monitöre bağlı.

1tl ye ürün yoktur ama yanına bir şey ekleyip nays %10 kullanılabilir.

Bende hali hazırda var 27'' monitörümde kullanıyorum bunun laptop için olanı var mı laptop masada yer kaplıyor onu da yükseltsem fena olmaz çünkü laptop monitöre bağlı.
Kesinlikle laptop için mükemmel oluyor, çünkü laptop aşırı yer kaplıyor masada. Fotodaki gibi kullanmıyorum aşağı çekiyorum cihazı xD

1777975537791.webp

Hocam laptop için ayrı bir şey mi aldınız yoksa konuda ki f80 alıp modifiye falan mı ettiniz?
Ekstra Laptop Vesa Standı aldım. şuan 1K falan (bendeki NB değil amazondan yurtdışından almıştım daha ucuz diye, NB olması şart değil kısacası hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz)

Linkteki üründe 1000'e 200TL troy kart indirimi var 800'e gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri