3000 TL Ye Mouse Ve 1000 TL'Ye Kadar Mouse Pad Önerisi

zenthra

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3000
Öncelikle selamlar yaklaşık beş gündür mouse aramaktayım iyice kafam allak bullak oldu öncelikle tutuş seklimden bahsedeyim claw tutuyorum ve elim 20-21 cm, küçük mouselar da çok sorun yaratmıyor ama uzun süreler kullandığımda yaratır diyorsanız bilemiyorum. Anladığım kadarıyla en iyi mcu nordic çin mouselarda şuan. Sensör olarak da bu fiyatlarda nedense 3395 almak istemiyorum 3950 li bir kaç modele denk geldim aula v9 ultra dareu a950 wing vs... Ama Wraithtten baktığımda da Atk gibi markalar bu özellikleri bu fiyatlara vermiyor benim icin de kalitesi ve uzun ömürlülüğü de önemli çünkü kendimi zorlayarak iyisi olsun diye çıktığım bir bütçe bu. Az çok derdimi anlatabilmişimdir bu fiyata en mantıklı mouse nedir benim için? (Çok iyiyse biraz bütçe arttırabilirim 3.300 civarı)

Bu bütçede bunun gibi mouse bulamazsınız paw 3395 ile paw3950ile arasındaki farkı anlamanız çok zor ama bu 3000 lirada alabileceğiniz en iyi mouse

Bu bütçede bunun gibi mouse bulamazsınız paw 3395 ile paw3950ile arasındaki farkı anlamanız çok zor ama bu 3000 lirada alabileceğiniz en iyi mouse
8k olan dongle ı ayrı alması gerekiyor bence https://www.gaming.gen.tr/urun/8672...ch-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/?ref=akakce daha mantıklı olabilir

Hocam bu mouse çok büyük duruyor ya ben biraz daha zarif bişey arıyorum ve dongle da çıkmıyor ha zaten 8k kullanmayacağım ama ekstra özellik sonuçta.
8k olan dongle ı ayrı alması gerekiyor bence https://www.gaming.gen.tr/urun/8672...ch-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/?ref=akakce daha mantıklı olabilir
Bu mouseu ben de gördüm hocam bu rawm es21 pro ve mchose l7 ultra plus arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?
https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 mousepad olarak da buna bakabilirsin farklı desenleri var
büyük istersen yine klassegeara bakabilirsin onlar da gayet güzel bikaç sene kullandım hiç bi problem çıkartmadılar
Xrades hakkında bi bilginiz var mı hocam speed istiyorum da mouse padi en hızlısı hangisidir bu bütçede?

Hocam bu mouse çok büyük duruyor ya ben biraz daha zarif bişey arıyorum ve dongle da çıkmıyor ha zaten 8k kullanmayacağım ama ekstra özellik sonuçta.

Bu mouseu ben de gördüm hocam bu rawm es21 pro ve mchose l7 ultra plus arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir?

Xrades hakkında bi bilginiz var mı hocam speed istiyorum da mouse padi en hızlısı hangisidir bu bütçede?
mouse seçeneklerinin hepsi güzel aslında biraz senin mousedan beklentilerine de kalıyor tok bi hissiyat mı istiyorsun uzun pil ömrü mü hafiflik mi ona göre karar verilebilir mousepad konusunda kullanmadığım için bi fikrim yok maalesef (scyrox kullanıyorum aktif herhangi bi sorun olursa o konuda da yardımcı olabilirim)

21 santim ele buyuk mouse lazim. Gpx clonelari bakilabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mchose a5 v3 fln vs de olabilir veya a5 a7 turevleri

mouse seçeneklerinin hepsi güzel aslında biraz senin mousedan beklentilerine de kalıyor tok bi hissiyat mı istiyorsun uzun pil ömrü mü hafiflik mi ona göre karar verilebilir mousepad konusunda kullanmadığım için bi fikrim yok maalesef (scyrox kullanıyorum aktif herhangi bi sorun olursa o konuda da yardımcı olabilirim)
Hocam sizin kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum mesela hiç bi eksikliğini hissettiniz mi veya ne kadar suredir sizde, bi sıkıntı yaşattı mı hissiyatı nasıl elinizin boyutu ve mouse boyutu nasıl, fps oyunlarında nasıl hafifliği şimdiye kadar ağır mouse kullanmış biri için alışılmayacak gibi mi?
21 santim ele buyuk mouse lazim. Gpx clonelari bakilabilir

Mchose a5 v3 fln vs de olabilir veya a5 a7 turevleri
Ben vxe r1 kullanıyorum hocam internet kafede benim çok hoşuma gidiyor mesela mouse ama uzun süreler hiç kullanmadım sıkıntı yaratır diyorsanız bilemiyorum sensör daha iyi olduğu için l7 ve es21 proyu sordum.

Hocam sizin kullanıcı deneyimlerinizi merak ediyorum mesela hiç bi eksikliğini hissettiniz mi veya ne kadar suredir sizde, bi sıkıntı yaşattı mı hissiyatı nasıl elinizin boyutu ve mouse boyutu nasıl, fps oyunlarında nasıl hafifliği şimdiye kadar ağır mouse kullanmış biri için alışılmayacak gibi mi?

Ben vxe r1 kullanıyorum hocam internet kafede benim çok hoşuma gidiyor mesela mouse ama uzun süreler hiç kullanmadım sıkıntı yaratır diyorsanız bilemiyorum sensör daha iyi olduğu için l7 ve es21 proyu sordum.
2 aydır kullanıyorum elim ortalama bir el clawa yakın bi tutuşta daha bi sıkıntı çekmedim ilk aldığım sıralar daha ağır bi mousedan geçtiğim için ufak bi alışma surecim oldu o kadar kailh switchli olanı aldığım için biraz tok bi hissiyatı var o da kişisel tercih benim hoşuma gitti scrollunun da tok bi hissiyatı var o da yine kişisel beğenmeyebilirsin yazılımsal olan çoğu özelliğini deaktif kullanıyorum onlar hakkında bilgi veremiyorum maalesef başka bi sorun olursa cevaplayabilirim

Ben ajazz apex aldım o bütçeye 3590 sensör kullanıyor ona da bakabilirsin

2 aydır kullanıyorum elim ortalama bir el clawa yakın bi tutuşta daha bi sıkıntı çekmedim ilk aldığım sıralar daha ağır bi mousedan geçtiğim için ufak bi alışma surecim oldu o kadar kailh switchli olanı aldığım için biraz tok bi hissiyatı var o da kişisel tercih benim hoşuma gitti scrollunun da tok bi hissiyatı var o da yine kişisel beğenmeyebilirsin yazılımsal olan çoğu özelliğini deaktif kullanıyorum onlar hakkında bilgi veremiyorum maalesef başka bi sorun olursa cevaplayabilirim
Skatezleri hakkında kötü yorum görmüştüm bir de sanırım hocam hangi mousepadle kullanıyorsun skatezlerden memnun musun?

Ben ajazz apex aldım o bütçeye 3590 sensör kullanıyor ona da bakabilirsin
Pek ısınamadığım bir marka ama teşekkürler düşüneceğim hocam.

Skatezleri hakkında kötü yorum görmüştüm bir de sanırım hocam hangi mousepadle kullanıyorsun skatezlerden memnun musun?
spirit of aim hybridle kullanıyorum beni rahatsız eden bi durum yaşamadım küçük olan skatezleri takılı şu an üzerinde

Pek ısınamadığım bir marka ama teşekkürler düşüneceğim hocam.
aj159p versiyonunu da kullandım yazılımı berbat şarjın ne kadar kaldığını göremiyorsun dpi ayarı yapmak için uğraşıp duruyorsun ki bazen uygulama mouseu görmüyor bile pek tavsiye etmem ama baya bi indirimli aldığım için parasının hakkını vermişti çok ta gömmemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,238
Üyeler
194,913
Son üye
klc_kayra
Geri