GTA VI ya uygun sistem topluyorum.

Daha önce hiç Linux tabanlı işletim sistemi kurmadım. Deneyimim yok. Ama kulağa hoş geliyor söylediklerin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa büyük olsun ferah ferah daha iyi olur diye düşündüm. Evet üstüne biraz daha koyup ikinci link tercih edilebilir…
Ona 420 lik bile sığıyor geçen konusu açılmıştı 420 lik soğutucu için hangi kasa tercih edilmeli diye bunu gördüm daha çok seçenek vardıda aklıma gelmedi simdi ama nzxt bu işte iyidir

Daha önce hiç Linux tabanlı işletim sistemi kurmadım. Deneyimim yok. Ama kulağa hoş geliyor söylediklerin.

Kasa büyük olsun ferah ferah daha iyi olur diye düşündüm. Evet üstüne biraz daha koyup ikinci link tercih edilebilir…
Sonradan kararını değiştirirsen 1. Kasa 7,8 bin arası olacaktır bilgin olsun[IGaming gecesi vardı dün][/IBüyük ihtimal onlardan kalma yakında eski fiyatına çekerler]

Son düzenleme:
pc alirsan korsan oyun vs yukleyebilirsin windows veya linux kurup farkli işlerini de gorebilirsin video editing vs ama ps alirsan sadece oyun amaçli ve orjinal oyun alicaksin
Şu dediklerinizi yapıcak kişi zaten pc alır, amaç oyun oynamaksa belki onu da yaparım bunu da yaparım diye pc alanlar yine sadece oyun oynuyor :D

Anakart ve Atx kasaya eşdeğer önerileriniz varsa alabilirim. Parça parça Taksitli ve vade farksız uygun linklere de açığım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
ASUS TUF Gaming B650-E WIFI AMD B650 AM5 DDR5 8000 DP HDMI 3x M2 USB3.2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX TUF PROTECTION, Q-Design, Armoury Crate, Anakart https://amzn.eu/d/0itYxBZq
Fırsat: Montech KING 95 PRO Siyah Orta Kule Çift Bölmeli Kasa 6 ARGB Fand ile 10 Port ARGB HUB https://amzn.eu/d/06vpy3OY
Anakartınla aynı fiyatta kasa kullanacağına yarı fiyatında kasa alıp anakartını daha üst segment yapabilirsin hocam.

Anakartınla aynı fiyatta kasa kullanacağına yarı fiyatında kasa alıp anakartını daha üst segment yapabilirsin hocam.
İşte bu be işte bu

Hocam bol fanlı havadar kasa ve anakart önerilerine açığım. (Fan için sonradan eklemeli de olabilir)

İşte bu be işte bu

Hocam bol fanlı havadar kasa ve anakart önerilerine açığım. (Fan için sonradan eklemeli de olabilir)

Anakart olarakta bunlara bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,849
Son üye
cnkcll
Geri