Kişiye özel olabilir mi bende gözükmüyorUygulamaya Girince Gözüküyor direk Şimdiden afiyet olsun her hesapta 1 kere yada her restoranda 1 kere geçerli
Sana özel şeyi herkeste varmış gibi niye paylaşıyorsun kiUygulamaya Girince Gözüküyor direk Şimdiden afiyet olsun her hesapta 1 kere yada her restoranda 1 kere geçerli
Bende yeni gördüm hocam kampamya kısmındaki seçili yerleri yazarsanız daha doğru olursadece bana özel değil 2 farklı hesapta söyledim oldu seçili yerlerde geçerli
görselleri ekledim burada 4 arkadaşız hepimizde vardı kişiye özel olsa olmazdıKişiye özel maalesef.
bendede yok malesef
görselleri ekledim farklılıklar olabilir adresden adreseBende yeni gördüm hocam kampamya kısmındaki seçili yerleri yazarsanız daha doğru olur
bana özel değil herkesde varSana özel şeyi herkeste varmış gibi niye paylaşıyorsun ki
bendede varmış adamın üstüne niye gidiyorsunuz olumgörselleri ekledim burada 4 arkadaşız hepimizde vardı kişiye özel olsa olmazdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
görselleri ekledim farklılıklar olabilir adresden adrese
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bana özel değil herkesde var
aynen onlar muhtemelen şak diye önlerine düşecek zannetmişlerdirdikkatli bakmadıklarından
Bir tane banner var %50 indirim diyor, sanırım o? Başta gözükmemişti iOS cihazda, diğer Android cihazımdan görebildim farklı hesapla.görselleri ekledim burada 4 arkadaşız hepimizde vardı kişiye özel olsa olmazdı