Strong Mx4 Pro Sogutucumu Am4 Anakartima Takamiyorum

BlackxxnE

80+
Reaksiyon skoru
3
strong mx4 pro sogutucu aldim ryzen 5 5500 islemci ile kullanacagim fakat ne kadar denesemde takmayi beceremedim napabilirim

Bende de Dark x123 vardı bu çentikli soğutucular lanet bir şey bir tarafı oturtup diğer tarafı bastırmaktan başka çare yok.

Bende de Dark x123 vardı bu çentikli soğutucular lanet bir şey bir tarafı oturtup diğer tarafı bastırmaktan başka çare yok.
bastiriyorum da islemciye zarar vericem diye korkuyorum ama yani son hattina kadar bastirdim anakart yamulacak artik

bastiriyorum da islemciye zarar vericem diye korkuyorum ama yani son hattina kadar bastirdim anakart yamulacak artik
Anakarta hiçbir sey olmaz. Sonuna kadar bastıracaksın başka çare yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerekirse radyatörü de bastır belki destek olur.

Anakart braketlerini hafif gevşetip öyle de dene.

Sol yada sağ tarafı tak. Sonra çektiği esnetip gergi metalini açılı yerleştir. Biraz güç istiyor evet ama abartılacak kadar değil korkuyorsan dışarı al soğutucuyu elinle hafif bük öyle tak. Ama çok bğkersen işlevi azalır unutma.

Anakarta hiçbir sey olmaz. Sonuna kadar bastıracaksın başka çare yok.

Gerekirse radyatörü de bastır belki destek olur.

Anakart braketlerini hafif gevşetip öyle de dene.
anakarta bir şey olabilir malesef o kadar da gözünüzü karartmayın :) anakartın arkasından el ile destekleyerek falan soğutucu itilebilir.

anakarta bir şey olabilir malesef o kadar da gözünüzü karartmayın :) anakartın arkasından el ile destekleyerek falan soğutucu itilebilir.
Anakart esnek bir malzeme. Çok bir şey olacağını sanmıyorum kasa içinde kuruluyorsa çok bir şey yapmaya gerek yok ama tabii ki tedbir her zaman alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,897
Üyeler
198,003
Son üye
kelesmert
Geri