Bileninden Monitör Önerisi

KIKU43

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, normalde 4.6k, biraz üstelesem 5k gibi bir bütçem var. Bu bütçeye monitör aramaktayım. Normalde Asus TUF Gaming VG249Q5A almıştım indirimde ancak mediamarkt sağolsun adresi başta yanlış girip düzeltip doğru girerek alışverişi yapmama rağmen (internetten dolayıda olabilir :D) yanlış yazdığıma gitti fatura. Bende adres değişimi yapmak istediğimi belirttim ancak kabul etmediler iptal ettiler ve indirim bitti :C . Sizlerden ricam bana bir monitör önermeniz. Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bu yüzden Hz'si benim için çok önemli...

Hocam her iki modelide güvenle alabilirsin. Bu güne kadar eşe dosta kuzenlerime komple aldırdım, birinden ölü piksel çıktı, markayı aradık "yenisini mi istersiniz yoksa iade mi edelim" diye sordular. Ürünü birebir kapalı kutu sıfı ile değiştiler.

Renk canlılığı felan muhteşem. Pc hocası incelemişti bu monitörü, içinden çıkan panel innolux panel. aynı paneli gigabyte, aoc, ktc, LG gibi monitörler kullanıyor. Yani kalite konusunda korkmana gerek yok.

Ayrıca Trendyol'un en çok satan monitörleri arasında.
1778526653688.webp

PC Hocasının çektiği videoyu bulamadım demişsiniz ama bir bakmak isterim fiyatı ve bahsettiğiniz panel yüzünden cezbetmedi değil açıkcası. @AlexMercher

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,165
Üyeler
196,905
Son üye
Emrecolakk55
Geri