Kule Tipi Fan Aldim ama Pc Açılmıyor?

onur2001

80+
Reaksiyon skoru
52
Thermalright çift kuleli soğutucu aldım montajını yaptım ve bilgisayarı çalıştırınca görüntü alamıyorum. Bazen ramlerin yerini değiştirince görüntü veriyor masaüstü gördüm oyuna bile girdim bi ara fanı kablosu takılı değilken. Ekran kartını işlemciyi ramleri m2yi her şeyi sök tak yaptım ama çözemedim. Anakartta gözle görülür bir zarar yok chipsetler sağlam ne yapcam bilemiyorum şuan.

Ekler

• 44015.webp
    44015.webp
    657.7 KB · Hit: 33
  • 44052.webp
    44052.webp
    611.1 KB · Hit: 34
işlemciyi oynattın mı

o ortadaki kablo pwm kablosu onu takmadan mı güç veriyoırsun

eğer reset atıyorsa işlemci sıcaklığından olabilir. Kule tipi fanın altında işlemciye temas eden noktasında ince bir şeffaf jelatin bulunur onu çıkardığınıza veya soğutucunun işlemciye tam temas ettiğinden emin misiniz?

eğer reset atıyorsa işlemci sıcaklığından olabilir. Kule tipi fanın altında işlemciye temas eden noktasında ince bir şeffaf jelatin bulunur onu çıkardığınıza veya soğutucunun işlemciye tam temas ettiğinden emin misiniz?
Yaptım dost o kadar acemi değilim işlemci 35 derece civarında. Ayrıca sorunu da çözdüm çok saçma bir şekilde. F_AUDIO ve F_USB portlarina kablo takınca bilgisayar ekran vermiyor bios bile açılmıyor çok zorlama şekilde açılıyor. Anlamadığım şey şu sabah stok fan ile çalışan şey sonrasında kule tipi fan ile nasıl çalışmıyor? Fanın kablosunu çıkartıp sadece blok ile de denedim çok garip.

Ekler

• 44065.webp
    44065.webp
    908 KB · Hit: 12
Yaptım dost o kadar acemi değilim işlemci 35 derece civarında. Ayrıca sorunu da çözdüm çok saçma bir şekilde. F_AUDIO ve F_USB portlarina kablo takınca bilgisayar ekran vermiyor bios bile açılmıyor çok zorlama şekilde açılıyor. Anlamadığım şey şu sabah stok fan ile çalışan şey sonrasında kule tipi fan ile nasıl çalışmıyor? Fanın kablosunu çıkartıp sadece blok ile de denedim çok garip.
kısa devre yapıyor o zaman anakart

Bence de kısa devre yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,917
Üyeler
196,853
Son üye
Halil1438
Geri