yt premiumu reklam engelleyici ile hallediyorumSatın almadan önce mutlaka okuyun!
Netflix, yt premium bu tarz şeyler için alıyorsanız ALMAYIN! Neden mi? Çünkü - Nays gibi, Enpara gibi (banka uygulamaları basit herkes açabilir) Yüzde 50 cashback alıyorsunuz zaten. Aylık almak daha mantıklı uğraşmadan. Başka şeyler için değerlendirebilirsiniz örnek: Tinder üyeliği, Dil öğrenme, Capcut editleme, Chatgpt-Gemine Premium, gibi şeyler alın alacaksanız. Diğer türlü şeyler mantıklı değil.
yuzde 50 cashback sinirlari var 50 tl gibi kod daha mantikli her turluSatın almadan önce mutlaka okuyun!
Netflix, yt premium bu tarz şeyler için alıyorsanız ALMAYIN! Neden mi? Çünkü - Nays gibi, Enpara gibi (banka uygulamaları basit herkes açabilir) Yüzde 50 cashback alıyorsunuz zaten. Aylık almak daha mantıklı uğraşmadan. Başka şeyler için değerlendirebilirsiniz örnek: Tinder üyeliği, Dil öğrenme, Capcut editleme, Chatgpt-Gemine Premium, gibi şeyler alın alacaksanız. Diğer türlü şeyler mantıklı değil.
pubg,coc,royale gibi herhangi bir oyunda da kullanabilir.Satın almadan önce mutlaka okuyun!
skt yok yazıyordu hocamBu kodların skt si varmı bakiyeyi şişirmeyelim clash royela da yanlışlıkla elmas alırım inme iner
Süper haberskt yok yazıyordu hocam
4. havaleyi yaptim simdi allahin izniyle kodlara kavuscaz insallahSüper haber
Havale oldu mu hocam kod geldi mi bende denicem4. havaleyi yaptim simdi allahin izniyle kodlara kavuscaz insallah
Nays dan denicem şimdi havaleyi olursa yazarım4. havaleyi yaptim simdi allahin izniyle kodlara kavuscaz insallah
ilkinde ve 4. de oldu 2 ve 3 1 saat oldu onaylanmadiHavale oldu mu hocam kod geldi mi bende denicem