Nereden yazdın bende de bi sıkıntı çıktı yazayım verirler belkidünkü siparişi ödemeyi unuttum mh de süresi yok dedi ,bugün iptal olmuştu yazdım amazon baba promosyonu kart bakiyesi olarak tanımladı![]()
Nereden yazdın bende de bi sıkıntı çıktı yazayım verirler belkidünkü siparişi ödemeyi unuttum mh de süresi yok dedi ,bugün iptal olmuştu yazdım amazon baba promosyonu kart bakiyesi olarak tanımladı![]()
canlı destekten azdımda bende dün destek farklı bilgi verdiği için verdiler hatalarından dolayı süresiz demişlerdi bana seninkini bilmemNereden yazdın bende de bi sıkıntı çıktı yazayım verirler belki
Amazon yaptı yapacağını verdi 200ücanlı destekten azdımda bende dün destek farklı bilgi verdiği için verdiler hatalarından dolayı süresiz demişlerdi bana seninkini bilmem
Aldım 200ü ama sadece amazon satıcıysa kullanabiliyormuşuz ya bilmiyodumdünkü siparişi ödemeyi unuttum mh de süresi yok dedi ,bugün iptal olmuştu yazdım amazon baba promosyonu kart bakiyesi olarak tanımladı![]()
sabitleyeceğin yer sağlamsa sıkıntı olmazbeyler bu ürünü yukarıdan sabitleyip aşağı doğru getirmek sıkıntılı olurmu varmı böyle yapan ? benim sabitleyebileceğim bölge yukarıda kalıyor masanın arkası kapalı müsait değil.
beyler bu ürünü yukarıdan sabitleyip aşağı doğru getirmek sıkıntılı olurmu varmı böyle yapan ? benim sabitleyebileceğim bölge yukarıda kalıyor masanın arkası kapalı müsait değil.