Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 326
Ben kendim etiketleri üstünde ürünü 10 a sattımbiraz kovala bence iyi denk gelir ben 10350 ye 6800xt aldım hiç açılmamış bi bakım yaptım cillop gibi kullanıyorum
Ben kendim etiketleri üstünde ürünü 10 a sattımbiraz kovala bence iyi denk gelir ben 10350 ye 6800xt aldım hiç açılmamış bi bakım yaptım cillop gibi kullanıyorum
Ben kendim etiketleri üstünde ürünü 10 a sattım![]()
XTimiş seninki benimki düz modeldi kasımda sattım6800 xt mi ve ne zaman
ben de şubatta aldım iyi denk geldi bence r5 3600 biraz yetersiz kalıyo ama idare ediyozXTimiş seninki benimki düz modeldi kasımda sattım
Bİraz az ya 5600x ile kullanıyordum ben 2kda daha yüksek fps alıyordum witcher 3 teben de şubatta aldım iyi denk geldi bence r5 3600 biraz yetersiz kalıyo ama idare ediyoz![]()
15-16K RTX 3080 bulabilirsin ama çok fazla güç tüketiyor ve ısınıyor iyi soğutması olan bir model bulursan değerlendirilebilir. Burada seçimi kendi ihtiyacına göre yapmanı tavsiye ederim. CPU ağırlıklı oyunlar oynuyorsan eski nesil ham gücü iyi bir kart işini görür ama hikayeli oyunlar oynuyorsan dlls5 işime yarar diyorsan 5060 tercih edilebilir. Sistemini ne ağırlıklı kullanıyorsun?Arkadaşlar selam. Güncel olarak MSI Ventus 3x Rtx 3060 12 GB kullanmaktayım. Piyasaya baktığımda 9-10k fiyatlarda piyasası olduğunu gördüm ve ilana koyup yeni ekran kartı alma yoluna girdim. Yeni ekran kartımı 2. el almayı planlıyorum. Amacım temiz kutulu faturalı bir kart almak. Sizce bu bütçelere hangi kartları alabilirim?