Aydi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,574
Grundig de bir batmadı hala şaşırıyorum her teknoloji mağazasında ürünü var satışları az nasıl geçiniyor firma acabaLink: https://app.hb.biz/8kGQhYKmAiaR
1.799'dan düştü. Son 1 yılın en düşük fiyatı.
Alıntıyı görüntüle
sahibi arçelik/koçGrundig de bir batmadı hala şaşırıyorum her teknoloji mağazasında ürünü var satışları az nasıl geçiniyor firma acaba
Elle demlemek muhtemelen daha iyi olurAlınır mı ya filtre kahveyi manuel demliyorum çok yoruyor tad farkı olur mu ya
Karacanın ki indirime girsede alsak ya haklısın.Elle demlemek muhtemelen daha iyi olurBu tarz makineler pek farklı bir şey yapmıyor.
Bence en düşük bütçede alınabilecek en güvenli ürünleri üretiyor. Ama satın alacak kitlesi az haklısınız bu düşüncede.Grundig de bir batmadı hala şaşırıyorum her teknoloji mağazasında ürünü var satışları az nasıl geçiniyor firma acaba
French presse göre farkı var. Diğer türlü de kahveyi daha sıcak tutuyor. Sık tüketiyorsanız düşünebilirsiniz. Ben de Philips'in makinesi var acayip memnunum.Alınır mı ya filtre kahveyi manuel demliyorum çok yoruyor tad farkı olur mu ya
Link atar mısın ya sana zahmet.French presse göre farkı var. Diğer türlü de kahveyi daha sıcak tutuyor. Sık tüketiyorsanız düşünebilirsiniz. Ben de Philips'in makinesi var acayip memnunum.
Link atar mısın ya sana zahmet.