Acil bağlımolduğun adliyeye gidip muracat savcılığına suç duyurusunda bulun vakit kaybetmebeyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
Dostum açıklama yazmadan böyle şeyler gönderme ne olursa olsun.beyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
Evet ürünlerin açıklamasına bakın çoğu yapay zeka ile yazıliyorTelefon Numarası sahte, para gönderdiğin hesap kiralık-baskasi üzerine. Polise gidersen bir şey yapamayız der geçer (maalesef). Geçmiş olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dolap, gardrops gibi uygulamalara da dikkat edin. Bu sıralar çok fazla çakal dadandı oralara, pahalı ürünleri ucuz fiyatlara koyup ilan açıyorlar, satın aldığınızda "komisyon fazlaymış, hesap edememişim" bahanesiyle iptal edip wp çağırıyorlar ve sahte sahibinden linki atıyorlar.
Hocam orman çocuklarına denk gelmişsin sahibinden uygulamasına benzer bir site kuruyorlar kendilerine siz normal ilana yazdığınızda size kendileri kendi sitelerinin linkini atıyorlar oraya ödeme yapıyorsunuz ama sizde biraz saflık var galiba çünkü sahibinden uygulmasında hiçbir şekilde havale eft veya ibana ödeme yapılmıyor hatta hiçbir ikinci el satış uygulamasında böyle bir satış yöntemi yok siz o paranın üzerine soğuk bir su için çünkü bu şekilde mağdur olan insan sayısı aşırı şekilde fazla şikayet var sitesinden bakabilirsiniz daha çözüme kavuşan olmadı geçmiş olsun bir dahakine buraya danışmadan veya araştırma yapmadan alım yapmayın lütfen paranıza yazık olmuşbeyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
Banka ödeme itiraz talebiyle mi paranızı geri aldınız?konuyu açtığım gün açıkçası moralim çok bozuktu çünkü ciddi bir para kaybettiğimi düşünüyordum. yardım edenler olduğu gibi enayi diyenler, iyi olmuş diyenler de oldu. bugün itibarıyla süreç sonuçlandı ve paramı geri alabildim. bu mesajı haklı çıkmak için değil sadece güncelleme vermek için yazıyorum. insanın başına gelmeden bazı şeyleri anlaması zor oluyormuş. yine de yapıcı şekilde yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
bankaya havale iptalinde bulundum karşı bankaya fraud şikayetinde bulundum hesabına bloke konulmuş tarafıma ücret iade edildi yüksek ihtimalle benim gibi bircok kişiyi dolandırdılar hesabında cok fraud işlemi olmuştur bu şahsınBanka ödeme itiraz talebiyle mi paranızı geri aldınız?