Öneri 1500 TL Mouse Önerisi

dufiwn

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba,

Kablosuz, pilsiz mouse arıyorum fare önerir misiniz?

Attack Shark R1, Ajazz AJ179V2, VXE Dragonfly R1, ATK Dragonfly A9, Fevell Z1 hangisi alınır ?

Merhaba,

Kablosuz, pilsiz mouse arıyorum fare önerir misiniz?

Attack Shark R1, Ajazz AJ179V2, VXE Dragonfly R1, ATK Dragonfly A9, Fevell Z1 hangisi alınır ?

Bütçe çıkarsa bu modeli al geç çıkmazsa bu modeli al geç

ATK Dragonfly A9 al geç

atk a9 plus alabilirsen yada atk x1 eline göre seç

Bütçe çıkarsa bu modeli al geç çıkmazsa bu modeli al geç

Şu an steelseries prime + kullanıyorum. PS5 kullandığımdan dolayı bilgisayarı pek kullanmıyorum lol aram şamata atıyorum genelde plus almama gerek var mı?

Şu an steelseries prime + kullanıyorum. PS5 kullandığımdan dolayı bilgisayarı pek kullanmıyorum lol aram şamata atıyorum genelde plus almama gerek var mı?
mcu su biraz daha iyi uzun kullanım icin daha iyi olabilir ama 1300tl lik bi mouse icin gerek yok bence al gec knk butcem var diyorsan onuda dusunebilirsin tabi

Farkları var elbette bütçen yetiyorsa plus alman daha mantıklı olacaktır. Çıkamam dersende düz versiyonu seni tatmin edecektir.

Kargo dahil 1750 ye geliyor eğer bu fiyata alabileceğim en iyisi buysa alayım. :D

bataryası sensörü daha iyi eğer uzun süre gitmesini istiyorsan şarjının plus modelini al

vxe r1se+ var memnunum

hocam sırf şarjı için bile 500 fazla verilir +'a. 250hz'de kullanıyorum ben de aynı şekilde rekabetçi olmadığım için. neredeyse 1.5 ay tık demeden gitti, sonra şarj ettiğimde ise daha %15 şarjı vardı da arada almamaya başladığından şarj ettim bi 30dkda doldu (her gün min 3 saat kullandım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri