❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Mercusys ME30 1200 Mbps Wi-Fi Güçlendirici modelinin fiyatı gayet güzel düşmüş, hediye120 koduyla başlıktaki fiyata geliyor. Ürünün yorumları genel olarak olumlu. Ayrıca ethernet portu olması da avantajlı, TP-Link'in yan markası zaten. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Mercusys ME30 1200 Mbps Wi-Fi Güçlendirici modelinin fiyatı gayet güzel düşmüş, hediye120 koduyla başlıktaki fiyata geliyor. Ürünün yorumları genel olarak olumlu. Ayrıca ethernet portu olması da avantajlı, TP-Link'in yan markası zaten. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
kupon kodu mu gerekiyor acaba 611 tl olması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kupon kodu mu gerekiyor acaba 611 tl olması için
gerekiyormuş, silemiyorum yorumumu

61TL sandım heyecanlandım :(

İllaki bilmeyen vardır. 1200mbps diye bu hızı alacağınızı sanmayın.
Ama güzel cihaz.

Hocam ethernet portu kaç mbps destekliyor birde ping spike yapar mı ?

Hocam ethernet portu kaç mbps destekliyor birde ping spike yapar mı ?
1780323090672.webp

Me60x vardi guzel veriyor tek sorun oyunda ping vardi

bende bunun tplink olani var galiba ayni modeller cok memnumun ethernet kablosu cekmek icin cok uzakta kaliyordu odam adam akilli wifi de cekmiyordu bunu aldim hem telefondan kablosuz hem de ethernetle pcden baglaniyorum cok kullanisli

Bu cihaz ile normalde 200mbps olan internet paketimin arka odada 40mbps'e kadar düşmesini ortadan kaldırabilir miyim ? Bir de ping değerleri nasıl olur bilen var mı ?

Wcde internet çekmiyor modem uzak diye bunu wc yakınına takınca iş görüyor mu buna mı yarıyor?

Extender olarak çok başarılı 2 yıl kadar kullandım kopma vs sorunu yaşatmadı menzili güzel tek eksi yanı access point olarak kullanmak isterseniz ethernet portu 100mpbs destekli .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wcde internet çekmiyor modem uzak diye bunu wc yakınına takınca iş görüyor mu buna mı yarıyor?
Menzil arttırıcı prize takıp modeme bağlıyorsun kablosuz olarak modemin wifi sinyalini arttırmış oluyorsun yani modemden sinyal alıp ekstradan sinyal üretiyor .

Geri