🔥İndirim Gamepower Nexa He60 1k Rgb Tkl Magnetic Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi 1199tl

alınır diyosunuz yani
Ben gamepowera ve amazondaki satıcıya da kefil olamam tabi ki. Herkesin kendi tasarrufu. Herkes kendi terazisinde tartsın, kararını versin. Ben yedek olarak bile kenara atabilirim bunu.

Ama toplam 1200 lirası olana öneremem. Ha o parada manyetik alternatif de kolay bulamaz zaten de. Siz anlamışsınızdır demek istediğimi.

Çoğu zaman mouse kullanmıyorum hocam yazılım vs derken en çok ok tuşları-tab ile dolanıyorum.
Hee ne bileyim misafir çocukları gelince Ateş su açıp 2 yıl sonunda ilk defa orada kullanmıştımda ondan merak ettim masam küçük daha küçük bi klavye lazımdı bu indirim iyi oldu bana😀

Son düzenleme:
Çoğu zaman mouse kullanmıyorum hocam yazılım vs derken en çok ok tuşları-tab ile dolanıyorum.
Hocam yine işinizi görür mü bilmem ama fn + W tuşuna bastığınızda wasd işlevini yön tuşları olarak değiştiriyor tekrar basınca wasd oluyor ben de siz gibiyim devamlı olarak ok tuşlarını kullanıyorum bunu da dediğim kısayol ile yapıyorum 3 ay oldu rahatsız etmedi açıkçası.
Bu arada ekstra bilgi CS2 için fn+esc ile konsol tuşuna basmış olursunuz

Bu devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,555
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri