Ben gamepowera ve amazondaki satıcıya da kefil olamam tabi ki. Herkesin kendi tasarrufu. Herkes kendi terazisinde tartsın, kararını versin. Ben yedek olarak bile kenara atabilirim bunu.alınır diyosunuz yani
Ateş ve Su mu oynuyon kral ne yapıyon yön tuşlarını 2 senedir eva7 kullanıyorum hiç kullanmadım şimdi bunu sipariş verdimOk tuşlarını aşırı kullanıyorum. %65 olsa kaçırmazdım.
Ateş ve Su mu oynuyon kral ne yapıyon yön tuşlarını 2 senedir eva7 kullanıyorum hiç kullanmadım şimdi bunu sipariş verdim
Hee ne bileyim misafir çocukları gelince Ateş su açıp 2 yıl sonunda ilk defa orada kullanmıştımda ondan merak ettim masam küçük daha küçük bi klavye lazımdı bu indirim iyi oldu banaÇoğu zaman mouse kullanmıyorum hocam yazılım vs derken en çok ok tuşları-tab ile dolanıyorum.
Hocam yine işinizi görür mü bilmem ama fn + W tuşuna bastığınızda wasd işlevini yön tuşları olarak değiştiriyor tekrar basınca wasd oluyor ben de siz gibiyim devamlı olarak ok tuşlarını kullanıyorum bunu da dediğim kısayol ile yapıyorum 3 ay oldu rahatsız etmedi açıkçası.Çoğu zaman mouse kullanmıyorum hocam yazılım vs derken en çok ok tuşları-tab ile dolanıyorum.