myzre 80+ Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 222 Reaksiyon skoru 73 Dün, 02:21 #1 ups tesisinde işleniyorne demek acaba sipariş yarınmı gelcek adresimi bulamadı ssd almıstım itopyadan böylr bir yazı gelmemişti
ups tesisinde işleniyorne demek acaba sipariş yarınmı gelcek adresimi bulamadı ssd almıstım itopyadan böylr bir yazı gelmemişti
myzre 80+ Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 222 Reaksiyon skoru 73 Dün, 02:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 myzre yazmış: ups tesisinde işleniyorne demek acaba sipariş yarınmı gelcek adresimi bulamadı ssd almıstım itopyadan böylr bir yazı gelmemişti Devamı için tıklayın...
myzre yazmış: ups tesisinde işleniyorne demek acaba sipariş yarınmı gelcek adresimi bulamadı ssd almıstım itopyadan böylr bir yazı gelmemişti Devamı için tıklayın...
NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,745 Reaksiyon skoru 686 Dün, 08:43 #3 Ups bazen şubeye getiriyor haftada 1 dagitima fln veya belirli gunlerde cikiyor dagitima ondan olabilir. 1 hafta bekle eğer gelmezse o zaman sor.
Ups bazen şubeye getiriyor haftada 1 dagitima fln veya belirli gunlerde cikiyor dagitima ondan olabilir. 1 hafta bekle eğer gelmezse o zaman sor.
myzre 80+ Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 222 Reaksiyon skoru 73 Dün, 14:12 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 NedoxBey yazmış: Ups bazen şubeye getiriyor haftada 1 dagitima fln veya belirli gunlerde cikiyor dagitima ondan olabilir. 1 hafta bekle eğer gelmezse o zaman sor. Devamı için tıklayın... Normalde 5kydi kulaklık 3 kya aldik diyemi göndermicekler acaba
NedoxBey yazmış: Ups bazen şubeye getiriyor haftada 1 dagitima fln veya belirli gunlerde cikiyor dagitima ondan olabilir. 1 hafta bekle eğer gelmezse o zaman sor. Devamı için tıklayın... Normalde 5kydi kulaklık 3 kya aldik diyemi göndermicekler acaba
ege1881 80+ Silver Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 4,501 Reaksiyon skoru 2,335 Dün, 21:09 #5 İki hafta olduğunda eğer kargo gelmezse ara