🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 26.5" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED | 19.999 TL

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,774

Detaylar için bu konuya bakabilirsiniz.

Ekler

• 1780443974300.webp
    1780443974300.webp
    148 KB · Hit: 176
İtopyadan asla monitör almayın. Pahalı bir model hiç tercih etmeyin. Sorun yaşarsanız THH ile uğraşır durursunuz. THH kazandım ellerinde aynı ürün yok diye 6 ay sonra ücret iadesi aldım. AOC AGON PRO serisi pahalı bir modeldi. OLED gibi yanma ve sorun çıkarma riski yüksek olan iade etmeyi düşündüğünüz bir modeli asla almayın. Adamlar kargodaki hasardan bile sizi sorumlu tutuyor. Kendim THH kararıyla mağazaya taşıdım monitörü rezil bir firma.

Son düzenleme:
sağolasın hocam alacağımdan değilde bu kadar pahalı olupta destek verememesi ilginç olurdu

İtopyadan asla monitör almayın. Pahalı bir model hiç tercih etmeyin. Sorun yaşarsanız THH ile uğraşır durursunuz. THH kazandım ellerinde aynı ürün yok diye 6 ay sonra ücret iadesi aldım. AOC AGON PRO serisi pahalı bir modeldi. OLED gibi yanma ve sorun çıkarma riski yüksek olan iade etmeyi düşündüğünüz bir modeli asla almayın. Adamlar kargodaki hasardan bile sizi sorumlu tutuyor. Kendim THH kararıyla mağazaya taşıdım monitörü rezil bir firma.
aynı şey bendede oldu monitör değişimi 6 ay sürdü :) 2. aldığım aoc monitör de sorun cıkarttı,sanırım aoc da sorun var birdaha aoc marka almayacağım

Fiyat iyi ama bence de satış sonrası hizmete dikkat edin rezil olursunuz.

Detaylar için bu konuya bakabilirsiniz.

Linkte sorun var

Samsung aldım Oled için Aoc'La değişim yapacaktım samsungu iade edip 240 Hz ve Glossy ekran için. Geceden beri bakıyorum bu model özelinde Aoc da inanılmaz şikayet var neden bilmiyorum. Birde oled zaten yanma riski olan bir monitör eğer garantide sorun yaşayacaksam hiç mantıklı değil açıkçası. Şu an Samsung G5 G50SF modeli eğitim mağazasında aynı fiyata çoğu karta 4 taksit yapıyor. 240 Hz olmayıversin 2k da zaten adam gibi rekabetçi FPS oynadığımız yok.

3 haftadır bu fiyat, adamlar ne güzel satamıyor fiyatları düşürcek ama buraya konu açıp imdatlarına yetişiyorsunuz.

Ben aldım bu monitörü kurdum fena değil gibi sadece kendi özelliklerini denedim ürünün hdr felan gibi. Başka test etmem gerek bir şey oluyormu bu monitörlerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri