gokhann
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba forumdan danıştığım, destek aldığım arkadaşlar ve kendi araştırmalarım sonucunda adım adım taksitle satın alarak böyle bir sistem toplamaya başladım. Ekran kartı ve kasayı 5-6 ay sonra yine taksitle alacağım. Ekran kartı RTX 5080 olacak marka olarak şimdilik gigabyte düşünüyorum fakat ileride değişebilir. Kasa olarak ise NZXT H7 veya H9 ona da daha tam karar veremedim. Aldığım sistem bileşenleri ve almayı düşündüğüm bileşenler hakkında yorumlarınız benim için değerli olacaktır. Belki bu tarz bir sistem toplamak isteyen arkadaşlar olursa ileride yararlanabilirler. Sistem bileşenlerini aldığım fiyatlar ve taksit imkanlarını belirttim. Yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Ek olarak kasa masanın altında açıkta duracaktır. Odamda alan imkanı olmadığı için sistemi masanın üstüne maalesef koyamacağım. Bu yüzden görsel anlamda bir takıntım yok parçaların renk uyumu benim için önemli değil. Kasa görüntüsü olarak ise sadece kasamın hava sirkülasyonu iyi olsun istiyorum.
NZXT H9 Flow RGB Large Beyaz (11.226 TL)
Ek olarak kasa masanın altında açıkta duracaktır. Odamda alan imkanı olmadığı için sistemi masanın üstüne maalesef koyamacağım. Bu yüzden görsel anlamda bir takıntım yok parçaların renk uyumu benim için önemli değil. Kasa görüntüsü olarak ise sadece kasamın hava sirkülasyonu iyi olsun istiyorum.
- İŞLEMCİ
- ANAKART
- RAM
- SSD
- PSU
- SOĞUTUCU
- TERMAK KIT
- EKRAN KARTI
- KASA
NZXT H9 Flow RGB Large Beyaz (11.226 TL)
Son düzenleme: