NikotinisT
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
1 1.5 dolar arasıSelamlar,
Bugün rüyalar ve kâbuslar kasası açarken 0,000064116 floata sahip StatTrak™ Five-SeveN | Karalama silahı çıktı. Bu silahın ederi nedir sizce? Bu float iyi bir değer mi? Bu konuda bilgili olan dostlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Emin misin dostum ? 1.40 zaten 0.06 float'a sahip bahsetmiş olduğum skin 0,000061 1.5 dolar arası
redditte sor daha iyi olur böyle özel floatlar içinSelamlar,
Bugün rüyalar ve kâbuslar kasası açarken 0,000064116 floata sahip StatTrak™ Five-SeveN | Karalama silahı çıktı. Bu silahın ederi nedir sizce? Bu float iyi bir değer mi? Bu konuda bilgili olan dostlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
eskiden olsa 15 dolar civarı ederdi artık kimse low float kovalamıyor. ben görmüyorum yani skin zaten ucuz max ederi 20 dolar o da alan olursa.Emin misin dostum ? 1.40 zaten 0.06 float'a sahip bahsetmiş olduğum skin 0,00006
hocam kimse almıyor göstermelik koyuyorlar satışaHocam en az 43.olmuş sizin skininiz, bu silahlar arasında tabii. 27.olan 40 dolara koymuş floatdb de. 20 ye koyun gitsin. yada 30 a koyun. Satılmadıkça fiyat düşersiniz.
Daha düşmemiş skininiz siteye ama burdan baktım. Satarken de burdan satabilirsiniz.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
Bi alıcısı vardır ya, en kötü 20 den alınır bence.hocam kimse almıyor göstermelik koyuyorlar satışa
Bu skinde low float çok önemli değil. Belki pahalıya alan enayi olur 30a fln koy. Ama satilacagini sanmıyorumSelamlar,