CelaliT

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• CelaliT
      CelaliT, Sizce Bu Takas Mantıklımıdır ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Haklısın hocam.Bu sistem için ne diyorsun peki üstüne 2 bin lira gibi bi ücret alacağım sanırsam takası yapmalımıyım ?
    • CelaliT
      CelaliT, Sizce Bu Takas Mantıklımıdır ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Cihazım uzun süredir satışta ve satılmadı bu yüzden takas yapmaya karar verdim hem satılsa üstüne çok fazla koyamayacapım monitörde alacağım için bu yüzden...
    • CelaliT
      CelaliT, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sizce Bu Takas Mantıklımıdır ? başlıklı bir konu açtı.
      LENOVO LOQ 15ARP9 RYZEN 7 7435HS RTX4060 115W 32GB RAM.Kronik kararma ve esc tuşu üstünde hafif çatlak bulunmaktadır. 170W adaptörü ile verilecektir. Bu...
    • CelaliT
      CelaliT, Bu Takası Yapmak Mantıklımı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Adamın ekran kartı ve işlemcisi gayet iyi biliyorum ama şu zamanda ssd ve ram fiyatları kaale alınmıcak gibide değil.
    • CelaliT
      CelaliT, Bu Takası Yapmak Mantıklımı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam arkadaş 50 yazmış benmki 44 ama sonra arkadaşın ram ve ssd düşük olduğu için takası yapmaktan vazgeçtim
    • CelaliT
      CelaliT, Konu Dışı kategorisinde Bu Takası Yapmak Mantıklımı ? başlıklı bir konu açtı.
      LENOVO LOQ 15ARP9 RYZEN 7 7435HS RTX4060 115W 32GB RAM. Kronik kararma ve esc tuşu üstünde hafif çatlak bulunmaktadır. 170W adaptörü ile verilecektir. Bu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri