Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 12,409
aşırı kötü sayılmaz o zaman ama yine pahalıBen 9 taksit ile alabildiğim için aldım
aşırı kötü sayılmaz o zaman ama yine pahalıBen 9 taksit ile alabildiğim için aldım
Dostum sen takma kafana peşin fiyatına 9 Taksit gayet mantıklı iyi yapmışsın. Evet beklersen daha ucuza denkgelme şansı var am ne zaman gelecek ve taksit imkanı ne olacak orasını muamma. 1000-2000 TL ucuz olup 3 taksit olması alım gücü olmayana yaramaz.Ben 9 taksit ile alabildiğim için aldım
Bence de hocam uzun vadeli faizsiz olunca yapıştırdım ancak kafama takılan açıklamaya ürün geldiğinde kargoyla videolu açılım yapın Yazmışlar bilemedimDostum sen takma kafana peşin fiyatına 9 Taksit gayet mantıklı iyi yapmışsın. Evet beklersen daha ucuza denkgelme şansı var am ne zaman gelecek ve taksit imkanı ne olacak orasını muamma. 1000-2000 TL ucuz olup 3 taksit olması alım gücü olmayana yaramaz.
Sen keyfine bak iyi olanı yapmışsın insanlar neden kötüledi anlamadımNoldu hocam herkes kötüledi ya![]()
O kısmını görmedim ancak yine sorun yok bence. Kargoyu alınca açmadan önce başlat videoyu o şekilde aç bir sorun varsa zaten yazmışlar sende çektiğin için iade kısmı kolay olur sorun yaşatmaz. Ama bana göre şöyle bir durum da var satıcı kendini güvenceye almak istiyor da olabilir. Ürünü alan kişi paketi açarken yanlışlıkla ürüne zarar verebiliyor daha poşetini yırtmadan elinden düşürebiliyor bir şey oluyor. Daha sonrasında da poşetini yırtmadığı için ürün bana böyle geldi deyip iade edebiliyor. Firma bu gibi durumlara karşı kendine de güvenceye alıyor olabilir.Bence de hocam uzun vadeli faizsiz olunca yapıştırdım ancak kafama takılan açıklamaya ürün geldiğinde kargoyla videolu açılım yapın Yazmışlar bilemedim
coil whine2 haftada 2 tane gaming trio 5070 iade ettim cw yüzünden, asus mu denesem
Evet muhtemelen hocam bakalım gelsin deO kısmını görmedim ancak yine sorun yok bence. Kargoyu alınca açmadan önce başlat videoyu o şekilde aç bir sorun varsa zaten yazmışlar sende çektiğin için iade kısmı kolay olur sorun yaşatmaz. Ama bana göre şöyle bir durum da var satıcı kendini güvenceye almak istiyor da olabilir. Ürünü alan kişi paketi açarken yanlışlıkla ürüne zarar verebiliyor daha poşetini yırtmadan elinden düşürebiliyor bir şey oluyor. Daha sonrasında da poşetini yırtmadığı için ürün bana böyle geldi deyip iade edebiliyor. Firma bu gibi durumlara karşı kendine de güvenceye alıyor olabilir.
Aynn dostum ne diyim nasip.Nazar deydi beyler hahahah onaylamamışlar
Nazar deydi beyler hahahah onaylamamışlar
O da gittiAynn dostum ne diyim nasip.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
PTTAVM: ASUS 12GB PRIME RTX5070-O12G GDDR7 192bit HDMI DP PCIe 5.0
ASUS 12GB PRIME RTX5070-O12G GDDR7 192bit HDMI DP PCIe 5.0 yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Taksit imkanı daha az. En ucuz da bu görünüyor.