Kesinlikle PNY 16GB olan modellisini alın.Pny marka nasıl asus 5060ti 8gb lı bir sistem yerine nerdeyse tamamen aynı sistemi pny rtx 5060ti 16gb ile almak manrıklı mı
düşünmeye bile gerek yok tabikide pny 16 gbPny marka nasıl asus 5060ti 8gb lı bir sistem yerine nerdeyse tamamen aynı sistemi pny rtx 5060ti 16gb ile almak manrıklı mı
Gaming gecesinden freedom aldım kasa ssd anakart yükseltmeleri yaparak çok hızlı karar verdim ekran kartı markası yüüzden endişe duyuyordum rahatlattıKesinlikle PNY 16GB olan modellisini alın.
Ekran kartlarında markanın çok önemi yok, Pny de kötü marka değil zaten.Gaming gecesinden freedom aldım kasa ssd anakart yükseltmeleri yaparak çok hızlı karar verdim ekran kartı markası yüüzden endişe duyuyordum rahatlattı
Anladım teşekkürlerEkran kartlarında markanın çok önemi yok, Pny de kötü marka değil zaten.
marka önemi yok derken ne yanı xfx 9070 xt ile Sapphire RX9070 XT plus modeli aynımı ?Ekran kartlarında markanın çok önemi yok, Pny de kötü marka değil zaten.
Aynı değil, ancak konu ekran kartlarına gelince orta seviye kartlarda gözle görülür bir fark olmuyor.marka önemi yok derken ne yanı xfx 9070 xt ile Sapphire RX9070 XT plus modeli aynımı ?![]()
Markayla olayın alakası yok, XFX de de o seviyede kartlar var o mantıkla Sapphire Pulse de var. Bir de bunların hiçbir performansı da etkilemez etkilenen şey kartın sıcaklığı ve ses seviyesi olur.marka önemi yok derken ne yanı xfx 9070 xt ile Sapphire RX9070 XT plus modeli aynımı ?![]()
hocam çok saçma soru eğer fiyatında aşırı fark yoksa 16gb almak daha mantıklı uzun vadede işinize baya yararPny marka nasıl asus 5060ti 8gb lı bir sistem yerine nerdeyse tamamen aynı sistemi pny rtx 5060ti 16gb ile almak manrıklı mı
zaten bizde ona göre almıyormuyuz ses ve soğukluk olarak asus dual 9060 xt ile xfx 9060 xt bir olurmu hiç xfx tokatlar meselaMarkayla olayın alakası yok, XFX de de o seviyede kartlar var o mantıkla Sapphire Pulse de var. Bir de bunların hiçbir performansı da etkilemez etkilenen şey kartın sıcaklığı ve ses seviyesi olur.
Markaya değil modele bakın dedim sadece. Markanın bu işlerde pek önemi yok her markanın ucuz olsun diye yaptığı modeller ve üst seviyeye oynayan modelleri var.zaten bizde ona göre almıyormuyuz ses ve soğukluk olarak asus dual 9060 xt ile xfx 9060 xt bir olurmu hiç xfx tokatlar mesela