Claw's Rajin Blaze Mouse İlk Siparişe Özel 400tl

ben tavsiye etmiyorum evde suan kullanıyorum, cihazın uygulaması var fakat %75 %50 %25 ve sonra bitiyor tam göstermiyor.Bazen hatta günde 1 kez kopup tekrar baglanıyor bi 5 saniye yok mouse.Type c portu sallanıyor standen sarj oluyor elbette ve ne hikmetse tam dolmuyor dolsada doluyor gösteriyor anlayamıyorsunuz yani tam doldugunu biraz daha verip % gösteren versiyonunu alın kanımca zaten kaliteli bi tasarımı yok
anladım ama bu sorunu yaşayan bi seni gördüm

Hocam 400 tlyse eğer mükemmel şuan kırık dökük bir mouse oluyor bu fiyata ne kadar skatezi falan kötü olsada 400 lira lan 400
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 liraya adam günahını vermez mouse veriyorlar şu dediklerinin bı anlamı yok bence
ok

Hocam 400 tlyse eğer mükemmel şuan kırık dökük bir mouse oluyor bu fiyata ne kadar skatezi falan kötü olsada 400 lira lan 400

400 liraya adam günahını vermez mouse veriyorlar şu dediklerinin bı anlamı yok bence
konu başında biraz eleştirildimde şimdi iyi yorumlar gelince sevindim hocam :)

ucuz diye her şeyi almak zorunda mısınız beyler adam sorunlu demiş işte :D 400 lira 400 liradır 5 10 lira değil ki yani

o kafayla gidilirse hiçbişey alamassın hocam her ürün illaki bir zaman hata çıkarıyor
mouse u sen mi ürettin ? marka senin mi ? ne bu marka korumacılıgı anlamadım isterse 5 lira olsun sorun cıkaran kullanıssız herhangi bir ürüne 5 lirada versen boşa verilmiş oluyor. Ben kullanıcısıyım aylardırda kullanıyorum gördüğüm sorunlarını yazdım alackların bilgisi olsun ona göre alsınlar diye ekliyorum ama hata bende artık yorum yapmayacagım, 2010da forum kullanıyorken insanlara tesekkür ederlerdi orda burda bu tecrübeleri yazan yok bizi aydınlattın diye ...

ilk alışverişe özel 150tl kuponla birlikte 400tl oluyor alınır mı? emin değilim ama kablosuz ve standlı olması gözüme çarptı bu fiyata
Claws ürünler dandiktir iade etmeye çalışırsanız 3 kere tamir yapıyorlar sonra iade yapıyorlar ve ne az ne daha fazla tam 15 gün bekliyorsunuz her tamir süresi , kısaca uzak durun , ben 2 hafta kullandım 2 ay garantide ürün yattı paramı anca kurtardım 150 tl enflasyonla param eridi uzak durun almayın

1780921238200.webp

Son düzenleme:
Sonuçta kullanabiliyorsun henüz kendini bitirmemiş mouse iş görüyor yani şuan bence çoğu kişi için 400 pekte önemli bir para değildir alacak arkadaşımda 400 liralık bı mouseu 2 yıl kullanmayı beklemiyordur herhalde 6 ay götürse yine gayet ok

Sonuçta kullanabiliyorsun henüz kendini bitirmemiş mouse iş görüyor yani şuan bence çoğu kişi için 400 pekte önemli bir para değildir alacak arkadaşımda 400 liralık bı mouseu 2 yıl kullanmayı beklemiyordur herhalde 6 ay götürse yine gayet ok
400TL ye logitech kalitesi bekliyor arkadaşlar bu arada şuan 550tl 200tl daha eklersen sepete 400tl ye geliyor mouse

mouse u sen mi ürettin ? marka senin mi ? ne bu marka korumacılıgı anlamadım isterse 5 lira olsun sorun cıkaran kullanıssız herhangi bir ürüne 5 lirada versen boşa verilmiş oluyor. Ben kullanıcısıyım aylardırda kullanıyorum gördüğüm sorunlarını yazdım alackların bilgisi olsun ona göre alsınlar diye ekliyorum ama hata bende artık yorum yapmayacagım, 2010da forum kullanıyorken insanlara tesekkür ederlerdi orda burda bu tecrübeleri yazan yok bizi aydınlattın diye ...
hocam marka koruması yapmıyorum sen bu fiyata logitech kalitesi bekliyorsun koşulsuz iade hakkını kullandınmı bu üründe varmı bakmadım ama

Cooler Master MM731'in bataryasını 300TL'ye yaptırdım geçen sene çarşıda xD 550TL'den bile alınsa ucuz bence

1780921026314.webp

1780921042145.webp

hala kullanıyorum neyse konuyu bulandırmayayım ,artık yorum yazmayacagım.

Cooler Master MM731'in bataryasını 300TL'ye yaptırdım geçen sene çarşıda xD 550TL'den bile alınsa ucuz bence
arkadaşlar anlamıyor işte ülkede artık ucuz eşyaları görünce illa bir eleştiri kafasında sen 550TL lik ürünü nekadar kullanmayı düşünüyosun diye sorarlar insana

aynı ürün kuponsuz pttavm de 525TL nu arada

ne 6 ay ı ne 2 yılı 2 hafta lan 2 hafta dayandı , 2 kere tamir , 2 kere sıfırı ile değişti ama hepsinin mouse unun switchleri 100 tıklamadan sonra kırıldı bakın bu en kaliteli mouse u böyle siz düşünün , hayır claws müşteri hizmetleri misiniz ? , anlamadım ürünü övecenize daha kaliteli parça koyup satsanıza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,951
Üyeler
197,581
Son üye
h.atakan.cansever2010@gma
Geri