değer midir fiyata?
kullanan varmı nasıl?
Alınır mı
evet kesinlikle süngeri daha sert bunun ama nedense bana daha iyi geldi bel ağrılarım azaldı en azından şimdilikFab serisinin süngeri biraz yumuşak, future ile çok farklı bilginiz olsun. Koltukların en ucuzu bile ciddi maliyetli, aslında denemeden almamak lazım ama deneme imkanı da bulmak zor.
maalesef biraz öyle 3 yıl kullandım ben de v6 yı teknik hiçbir sorun olmadı ama bel ağrısı yapmaya başladı kampanya olunca e-2 ye geçtim ne alaka bilmiyorum ama şuan o kadar ağrım kalmadıAlacaklar için hawk aman aman iyi bir marka değil (bence) 2023 den beridir fab v4 kullanıyorum her yıl geçtikçe parçaları işlevini kaybetmeye başlıyor yedek parça almaya zorluyorlar 2 yıl garantisi olmasına rağmen bu 3. yıla kadar koltuğun 2x fiyatını ödedim yedek parçalara
işin garibi adamlar nasıl ayarladı bilmiyorum garantisi doldu 1 ay geçti koltuğu yatırma mekanizması bozuldu koltuğun altındaki plakadaki kaynaklardan kırıldı kolçaklar kırıldı peş peşe geldi hepsi garantisi varken 2 3 sefer kolçak pimi ve kolçak yolladılarmaalesef biraz öyle 3 yıl kullandım ben de v6 yı teknik hiçbir sorun olmadı ama bel ağrısı yapmaya başladı kampanya olunca e-2 ye geçtim ne alaka bilmiyorum ama şuan o kadar ağrım kalmadı
Mekanizması Fab V serisine göre daha basitmiş. Bilgi olarak ekleyeyim.![]()
HAWK Fab-E Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAWK Fab-E Oyuncu Koltuğu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
![]()
HAWK FAB-E2 Oyuncu Koltuğu Mavi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAWK FAB-E2 Oyuncu Koltuğu Mavi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
![]()
HAWK FAB-E3 Oyuncu Koltuğu Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAWK FAB-E3 Oyuncu Koltuğu Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
3 Ayrı renk seçeneği
Daha iyi modellerde de fiyat fena değil
Gaming Koltuk Modelleri & Oyuncu Koltuğu Fiyatları | MediaMarkt
Oyunculara özel olarak üretilen kaliteli oyuncu koltuklarını buradan inceleyebilir, gaming koltuk özelliklerine göz atıp istediwww.mediamarkt.com.tr
stok bittihocam hawk chair fab v4 ile arasındaki fark nedir tavsiye eder misiniz ona göre alacağım