❌İndirim Bitti! Hawk Fab-E Oyuncu Koltuğu 6932 TL

Alırdım koltuk eksikti bi tek ama kart patladı artık para yok maaş yattıktan sonra pusuya yatacak tekrar

Fab serisinin süngeri biraz yumuşak, future ile çok farklı bilginiz olsun. Koltukların en ucuzu bile ciddi maliyetli, aslında denemeden almamak lazım ama deneme imkanı da bulmak zor.

değer midir fiyata?

kullanan varmı nasıl?

ben e-2 olanı kullanıyorum
kumaş kalitesi fab v6 ile aynı (onu da kullandım ondan biliyorum)
belim ağrıdığı için v6 dan geçtim kumaşı daha sert daha iyi geldi bana
ama diğer özellikleri v6 nın altında mesela kolçak sadece yükseltme var ileri geri yok
ayağı plastik geldi ama 15 gün sonra amartisörüyle birlikte bozuldu yenisini gönderdiler memnuniyet adına metal olandan gönderdiler
hawk garantisini geçerli
ben bu fiyat bandında tavsiye ederim 10k üstünde daha iyileri vardır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fab serisinin süngeri biraz yumuşak, future ile çok farklı bilginiz olsun. Koltukların en ucuzu bile ciddi maliyetli, aslında denemeden almamak lazım ama deneme imkanı da bulmak zor.
evet kesinlikle süngeri daha sert bunun ama nedense bana daha iyi geldi bel ağrılarım azaldı en azından şimdilik

Alacaklar için hawk aman aman iyi bir marka değil (bence) 2023 den beridir fab v4 kullanıyorum her yıl geçtikçe parçaları işlevini kaybetmeye başlıyor yedek parça almaya zorluyorlar 2 yıl garantisi olmasına rağmen bu 3. yıla kadar koltuğun 2x fiyatını ödedim yedek parçalara

Alacaklar için hawk aman aman iyi bir marka değil (bence) 2023 den beridir fab v4 kullanıyorum her yıl geçtikçe parçaları işlevini kaybetmeye başlıyor yedek parça almaya zorluyorlar 2 yıl garantisi olmasına rağmen bu 3. yıla kadar koltuğun 2x fiyatını ödedim yedek parçalara
maalesef biraz öyle 3 yıl kullandım ben de v6 yı teknik hiçbir sorun olmadı ama bel ağrısı yapmaya başladı kampanya olunca e-2 ye geçtim ne alaka bilmiyorum ama şuan o kadar ağrım kalmadı

Dünyanın en zor seçimi koltuk ve kulaklık, yemin ediyorum pc toplarken bu kadar uğraşmadım :) koltuk halen almadım orası da ayrı.

maalesef biraz öyle 3 yıl kullandım ben de v6 yı teknik hiçbir sorun olmadı ama bel ağrısı yapmaya başladı kampanya olunca e-2 ye geçtim ne alaka bilmiyorum ama şuan o kadar ağrım kalmadı
işin garibi adamlar nasıl ayarladı bilmiyorum garantisi doldu 1 ay geçti koltuğu yatırma mekanizması bozuldu koltuğun altındaki plakadaki kaynaklardan kırıldı kolçaklar kırıldı peş peşe geldi hepsi garantisi varken 2 3 sefer kolçak pimi ve kolçak yolladılar

3 Ayrı renk seçeneği

Daha iyi modellerde de fiyat fena değil

Mekanizması Fab V serisine göre daha basitmiş. Bilgi olarak ekleyeyim.

Nova alsam mı ya

hocam hawk chair fab v4 ile arasındaki fark nedir tavsiye eder misiniz ona göre alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,695
Üyeler
197,532
Son üye
csfkk
Geri