MehmetV2
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,293
Someone got cooked beforeaynı sınıftan olmaz, boş ver...
en rezili yaşandı ya
Someone got cooked beforeaynı sınıftan olmaz, boş ver...
Eskide kaldı o
Dostum kıza niyetini belli etmen lazım sonra onun tepkisine göre hareket edersin şimdi anlayamayız hoşlanıp hoşlanmadığını ne desek yalan olur şuan.Merhabalar Bu yılın başlarında sınıfımıza yeni bir kız gelmişti kıza ilk gördüğümden beri tutuldum ,daha önce hiç kız arkadaşım veya sevgilim olmadı yapım gereği biraz asosyal , utangaç ve özgüvensizdim yaklaşık 6 ay uzaktan neler yaptığını , nelerden hoşlandığını vs. görüntüleme fırsatım oldu , sanırım ilgisini çekmiş olmalıyım ki kız bana benim anlıyacağım sinyaller vermeye başladı , kalp atma veya muhabbet açma , hikayelerime tepki gibi. ama şuan o kalbi attıktan sonra bana ilgi duyduğunu düşünmeye başladım ve onun bu tepkilerini karşılıksız bırakmamak,muhabbet açmak istiyorum ama ne yazcağımı bulamadım daha tam eminde olamadım yani , önerilerinize ve görüşlerinize açığım
şuanki durumum kız sanırım benle ilgilenmeye başladı kızla ttde seri yapıyoruz 20 gün boyunca sadece dürtme hareketi kullanırken son 2-3 gündür sınav sonuçları , muhabbet gibi şeyler yaşandı dün bana ilk defa kalp gönderdi , dünde bir şipşak paylaşmıştım onada kalp atmış , normalde atmaz bu günde kalpleştik , göndermeli repostlar oldugunu dusunuyorum , kızın kendiside cekingen utangac birisi acaba ilk adımı benden mi bekliyor , ayrıca ben sinyalleri yanlıs anladıysam reddedilme korkum var önerilerinize açığım