🔥İndirim Hb' Da Defacto Yüzdelik İndirim ve Kupon

oktayxkaya

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,405
Defacto tarafında indirimlere ek olarak sepette 1000/250 ve ödeme ekranında Visa kart girdiğinizde 1000/200 TL indirim uygulanıyor. Yani 1000 TL alışveriş yaparsanız toplamda 450 TL indirim uygulanıyor. Bedeninizi filtreleyip, kontrol edin.

Link: https://app.hb.biz/s3fvQf1mWJuv

Vodafone pay kartım visa ama ona ragmen 1000/200 indirimi uygulamıyor

Vodafone pay kartım visa ama ona ragmen 1000/200 indirimi uygulamıyor
" 1250lik alışverişte 450tl indirim oluyor 1050lik ürün ekledim 250 lira düştü ama 800e düştüğü için visa saymıyor "

Böyle diyen var ama belki bundandir.

" 1250lik alışverişte 450tl indirim oluyor 1050lik ürün ekledim 250 lira düştü ama 800e düştüğü için visa saymıyor "

Böyle diyen var ama belki bundandir.
WhatsApp Image 2026-06-23 at 20.22.34.webp

Bende durum bu şekilde ama yine de visa indirimi alamıyorum

Alıntıyı görüntüle

Bende durum bu şekilde ama yine de visa indirimi alamıyorum
Hocam her üründe geçerli değil visa indirimi , seçili ürünlerde olduğu için olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de defactodan tshirt aldım ama bazı tshirtlerinde visa indirimi yoktu o yüzden visa indirimli olanlardan aldım.

Visa indirimi için sepetim indirimli hali 1000tl geçmesi gerekiyor beyler ödeme ekranına kart girme kısmına gelince visa indirimi düşüyor

Hocam her üründe geçerli değil visa indirimi , seçili ürünlerde olduğu için olabilir.

Ben de defactodan tshirt aldım ama bazı tshirtlerinde visa indirimi yoktu o yüzden visa indirimli olanlardan aldım.
Hocam 3 ürün sepete attım.3 ü de visa indirimi yazısı çıkıyor ekranda.

hangi tshirtte visa indirimi olup olmadıgına nasıl bakıcam

visa indiriminden 1 kere yararlananlar 2. yararlanamıyor ben 1. de aldım indirimi 2. parti sipariş vermeye kalktım indirimi uygulamadı yani gün içinde farkına varmadan kullanmıs olabilirsiniz indirimi

Teşekkürler çok sağlam indirim olmuş ben jogger aldım 450'e aynı ürünü mağazadan 1000 TL'ye almıştım 4 parça ürün aldım 3 taksit ile beraber 1200'e geldi

Geri