🔥İndirim U.S. Polo Assn Costa 5pr Siyah Erkek Sneaker 1050 TL

1180'den 1050'ye düşmüş ayakkabı dostum, bundan sonra konu açmadan önce araştırmaya biraz daha fazla zaman harcarsan tepki çekmemiş olursun.
Hocam biliyorsunuz ki şu piyasa şartlarında 1000 tl civarına ayakkabı bulmak zor. Zaman zaman düşüyor olabilir fakat şu an bu ürün 1800+ fiyatlarda geziyor. Ürün kalitesi vs ayrı konu ama genel piyasaya bakınca da bu ürün belirli bir kesimin alabileceği seviyede bir ürün. Değerlendirmek isteyen illaki olacaktır. Ben de o amaçla attım zaten.

1180'den 1050'ye düşmüş ayakkabı dostum, bundan sonra konu açmadan önce araştırmaya biraz daha fazla zaman harcarsan tepki çekmemiş olursun.
Belli ki trendyolda görünen indirim miktarının ciddi olmadığını bilmiyorsun. Örneğin piyasada 1500 tl olan bazı ürünler indirimsiz şekilde 700 tl de görünebiliyor. 700 tl görünüyor diye indirimli olmuyor mu? Ayrıca size zorla ürünü aldıran mı var ben anlamadım? İhtiyacı olan alır. Sizi ne rahatsız ediyor?

tecrübeli abiniz konuşuyor
15 senelik samsung ilk evo ssd lerim var 5 adet 128-256gb metal kasa
hepsi dramli
hepsi sorunsuz
çalışıyor
10 senelik 20 ye yakın ssd-m2 lerim var muhtelif marka lexar-kingston-kioxiaxpg sams dramsiz yeni nesil
tam hatırlamamakla birlikte 10 da 2 falan direkt öldü ...

dramli m2 ler çalışmakta

50 civarı hdd var
bunların içinde 7 tane 1 tb seagate barracuda vardı istisnasız hepsi öldü
wd 3 tb ler öldü galiba

harici diskim gene 20 civarı
küçük boyutları elersem 1tb lardan 1-2 tanesi yüksek ısıdan mefta oldu

benim tavsiyem depolama için

m2 değil

düz ssd harici kutuda iyi doğutmalı sıcağa maruz kalmasın ssd

bütçe kısıtlıysa harici hdd idare eder

m2 ye çok önemli dosya koymam
Yanlış başlık hocam

Belli ki trendyolda görünen indirim miktarının ciddi olmadığını bilmiyorsun. Örneğin piyasada 1500 tl olan bazı ürünler indirimsiz şekilde 700 tl de görünebiliyor. 700 tl görünüyor diye indirimli olmuyor mu? Ayrıca size zorla ürünü aldıran mı var ben anlamadım? İhtiyacı olan alır. Sizi ne rahatsız ediyor?
data at bakalım ne kadarmış fiyatı biz de görelim

Herkes adamı neden linç etmiş güzel fiyat
1000162154.webp

data at bakalım ne kadarmış fiyatı biz de görelim
Benim attığım ürün dışında şu an internette en ucuz fiyat 1375 tl ile n11’de. Onu baz alsak dahi yaklaşık %25-30 daha ucuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes adamı neden linç etmiş güzel fiyat Alıntıyı görüntüle
Bazı kişilerde sadece eleştirmek için eleştirmek huy haline gelmiş. En azından sizin gibi mantıklı düşünenler az da olsa halen varmış. Teşekkürler

Ekler

• IMG_8309.webp
    IMG_8309.webp
    58.9 KB · Hit: 11
  • IMG_8310.webp
    IMG_8310.webp
    93 KB · Hit: 13
  • IMG_8311.webp
    IMG_8311.webp
    45.7 KB · Hit: 9
  • IMG_8312.webp
    IMG_8312.webp
    45.5 KB · Hit: 9
  • IMG_8313.webp
    IMG_8313.webp
    81.4 KB · Hit: 10
  • IMG_8314.webp
    IMG_8314.webp
    66.9 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Benim attığım ürün dışında şu an internette en ucuz fiyat 1375 tl ile n11’de. Onu baz alsak dahi yaklaşık %30 daha ucuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı kişilerde sadece eleştirmek için eleştirmek huy haline gelmiş. En azından sizin gibi mantıklı düşünenler az da olsa halen varmış. Teşekkürler
Hocam ben floda çalışıyorum bu zaten bizim markamız torex fiyatına uspa gayet güzel

Hocam ben floda çalışıyorum bu zaten bizim markamız torex fiyatına uspa gayet güzel
Bence de güzel marka. Ama bizden farklı düşünebilirler. Diyelim ki ürünün kalitesini, modelini, markasını vs beğenmediler. Sonuçta herkesin zevki farklı. Saygı duyarım. Fiyatı da pahalı gelebilir ona da eyvallah. Ama ürünün kalitesini, markasını eleştirmek yerine hiçbir tutarlı tarafları olmadan beni eleştiriyorlar. Komik olan o :)

Bu fiyat bandına lumberjack
Bence de güzel marka. Ama bizden farklı düşünebilirler. Diyelim ki ürünün kalitesini, modelini, markasını vs beğenmediler. Sonuçta herkesin zevki farklı. Saygı duyarım. Fiyatı da pahalı gelebilir ona da eyvallah. Ama ürünün kalitesini, markasını eleştirmek yerine hiçbir tutarlı tarafları olmadan beni eleştiriyorlar. Komik olan o :)
Lumberjack üstüne tanımam en kral marka parasına göre

Geri