Sıvı Soğutma Önerisi

AMYG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
İmzamdaki sıvı soğutucuyu çok iyi fiyata sattım şimdi yeni Bi soğutucu almayı planlıyorum konsept görseldeki gibi. Mümkünse yine metalik ve beyaz kombosu sıvı soğutma bakıyorum. Çok seçeneğim var ama direk siz neyi yakıştırırsınız onu merak ediyorum. Bütçe sorunum yok.

Ekler

• 1000103583.webp
    1000103583.webp
    174.7 KB · Hit: 41
Biz yövmiyeci adamız ocypus alır geçeriz

kasa fanları da thermalright ken , thermalright wonder vision gidebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Önerdiğiniz tüm modelleri kafamda kurguluyorum ama thermalright modelleri usb kablosuna sahip 0 kablolu kasada çok sırıtıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da olabilir.
Kafamı karıştıran model bu aslında

Thermalright modelleri usb kabloya sahip

Yakışır bence 👍
yakıştırmak dersen ekranlı bakabilirsin, şekline şemaline çok güzel gider. zaten yukarıda da bir ekran var gibi gördüm. ikisini görsel olarak entegre bir şeyler denersin hem.

performans bekliyorsan ve ses konusu çok rahatsız etmez dersen:

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB

bütçe sorunum yok diyince ucu kalmıyor bu işin :D
Lf3 zor bir ürün benim için radyatör büyüklüğü ve kablo yönetimi açısından

Önerdiğiniz tüm modelleri kafamda kurguluyorum ama thermalright modelleri usb kablosuna sahip 0 kablolu kasada çok sırıtıyor.

Kafamı karıştıran model bu aslında

Thermalright modelleri usb kabloya sahip
Lf3 zor bir ürün benim için radyatör büyüklüğü ve kablo yönetimi açısından
LF3 Pro yerine alabileceğin Nautilus RS var denk ürün denebilir hatta biraz daha iyi. Onun harici ekranlı bir şey arıyorsan thermalright bakcaksın.

LF3 Pro yerine alabileceğin Nautilus RS var denk ürün denebilir hatta biraz daha iyi. Onun harici ekranlı bir şey arıyorsan thermalright bakcaksın.
Rs kullanmadım kablo yönetimi ve ekosistemden uzağım 5 yıldır Corsair ürünü kullanmıyorum en son kullandığım fanı Molex kırmızı fanıydı 😅

İmzamdaki sıvı soğutucuyu çok iyi fiyata sattım şimdi yeni Bi soğutucu almayı planlıyorum konsept görseldeki gibi. Mümkünse yine metalik ve beyaz kombosu sıvı soğutma bakıyorum. Çok seçeneğim var ama direk siz neyi yakıştırırsınız onu merak ediyorum. Bütçe sorunum yok.
Kasanız lianli o 11 vision compact muhtemelen yada ona benziyor. Bu yüzden Radyatör hortumu uzun bir sıvı soğutma alıp yan tarafa takmalısınız fanları üste taktığınız an hem ekran hemde üst cam kapanır zaten cam varken takamazsınız.Bütçe sorunu yoksa alabileceğiniz 3 model var , Asus ryu oled , Tryx Panorama ,Lian li Oled curved bunların dışında bir modele bakmayın hem oled ekran hemde kavisliler.

Finalde görüntü böyle olacak sağdaki fanlar reverse değil düz olmak zorunda aksi taktirde içerisi çok ısınır , fanınız fazla ise arka tarafdan mess yapmanız gerekiyor.

Ekler

• 83c062cd-7a68-40ef-9a1f-59e68940825a.webp
    83c062cd-7a68-40ef-9a1f-59e68940825a.webp
    191.5 KB · Hit: 6
Geri