Sistemde bir kararsızlık yoksa sıkıntı etme. Zaten oradaki çizik dediğin karartidan bir şey olmaz o işlemciyi tutuyor.Dostlar selamlar pc topladığım gün anakartı kasaya montajlamadan önce fotosunu çekmiştim bugün fark ettim soketin etrafında çizik şekilde çizgiler var bunlar normal mi yoksa anakart kullanılmış bir anakart mı
Hocam metal plakadan bahsediyorum fotoda ne kadar belli ama soketin metal çerçevesinin üzerinde çizgi ve nokta şekilde iz var ondan sordumHerhalde asus prime o herhangi bir çizik vs göremedim ben kendi çizgileri ve desenleri dışında sen onları çizik olarak algılıyor olabilirmisin acaba
Fps ve sıcaklık değerlerim normal sorunsuz. Ama kullanıldı mı diye içimde kurt oluştuSistemde bir kararsızlık yoksa sıkıntı etme. Zaten oradaki çizik dediğin karartidan bir şey olmaz o işlemciyi tutuyor.
Bunlardan bahsediyorum hocamAnakartta çizik yok. Soketteki metal aparatı diyorsan üretim hatası olabilir.
O da daha önce kullanıldığına işaret dostum soğutucu izleriHocam metal plakadan bahsediyorum fotoda ne kadar belli ama soketin metal çerçevesinin üzerinde çizgi ve nokta şekilde iz var ondan sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fps ve sıcaklık değerlerim normal sorunsuz. Ama kullanıldı mı diye içimde kurt oluştu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunlardan bahsediyorum hocam
O da daha önce kullanıldığına işaret dostum soğutucu izleri