Türkiye'de Apple Pay Kullanmak (N26)

Reaksiyon skoru
12
Merhaba,
bir süre denedim ve test ettim bu sistemi. Müşteri hizmetleri ile konuşup onay aldıktan sonra paylaşmaya karar verdim. Bu sistem Almanya merkezli ve Enpara benzeri bir dijital banka hesabı. N26'dan hesap açmak için pasaport ve biraz ingilizce gerekiyor. Uygulama bazen Alman vergi numarası gerektiğine dair mesaj gönderiyor ama Müşteri Hizmetleri mesajları yok sayıp Türkiye'de kullanmaya devam edebilirsiniz dedi.

Para gönderimi ise size N26 tarafından sağlanan hesap bilgilerine havale/eft veya sistem üzerinden Crypto varlık alarak yapabilirsiniz. Ben Burgan Bank kullanıyorum ve yurtdışına para göndermek şuanlık ücretsiz. Gönderdiğim para ise 1 gün içerisinde ulaşıyor.

Hesap açarken canlı bir müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz ve konuşuyorsunuz. Size pasaportunuzun ön yüzünü çevirin, arka yüzünü çevirin gibi basit sorular soruyor. Türkiye'deki online Banka Hesabı açma işlemleri ile hemen hemen aynı. Bu adımlardan sonra hesabınız aktif oluyor ve bir sanal kart sahibi oluyorsunuz. Bunu kolayca Apple Pay'e ekleyip kullanabilirsiniz.

Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ama nedense telefondan okutmak istediğim bazen ödeme başarısız oluyor. Genelde Apple Watch kullanıyorum ve henüz Apple Watch ile sorun yaşamadım.

NOT: Herhangi bir referans/işbirliği yoktur, sadece denedim ve test ettim. Kullanmak isteyen olur diye paylaştım. İsteyen uygulamayı AppStore'dan indirebilir.

Gerekenler :
Pasaport
Biraz İngilizce

Sistem şuanlık Türkiye'de sorunsuz çalışıyor fakat ilerleyen günlerde ne olur bilemem bilginize.

türkiye seçince not available in your region diyor kandırdın beni
Türkiye değil Almanya olarak seçmiştim ben. Bu yüzden Alman vergi no soruyor. Bu Dijital bir Banka olduğu için Almanya'da Turist bile olsanız açma hakkınız oluyor.

Türkiye değil Almanya olarak seçmiştim ben. Bu yüzden Alman vergi no soruyor. Bu Dijital bir Banka olduğu için Almanya'da Turist bile olsanız açma hakkınız oluyor.
Şu an Almanya’da olmasam ama son üç ay içinde girip çıkmış olsam okey mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,615
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri