25-30k Sıfır, İkinci El Karışık PC Toplama

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
27500
Bu yaz içinde ilk defa pc toplayacağım aynı zamanda ilk Bilgisayarım olacak bende donanım arşivi kanalından iyice herşeyi öğrendim ama her parçayı tek tek ikinci el toplamaya üşendim. Bende hangi parçanın hangi parçadan üstün olduğunu anlarım ama fiyat konusunda pek bilgim yok. Sadece ve sadece ekran kartı ile ram leri ikinci el alacağım kalanını sıfır ama bu konuda yardıma ihtiyacım var. Beni bu konuda aydınlatırsanız ne mutlu bana

Ben anlamadım pc önerisimi istiyon parça önerisimi 2 sinide yaparım çünkü

Bide bütçe biraz kısıtlı bu bütçeyle Amd karltara yönel

İkinci el 5600 + b450m + 16 ram + 1tb m2 + kalan bütçeye göre de ekran kartı ayarlayabilirsin bu bütçeye bu çıkar max.

Ben anlamadım pc önerisimi istiyon parça önerisimi 2 sinide yaparım çünkü

Bide bütçe biraz kısıtlı bu bütçeyle Amd karltara yönel
Tek tek toplayacağım ama sadece ekran kartı ve ram bellekler ikinci el alacağım bana tel tek hangi parçayı alsam en iyi sistemi dizerim ve zaten ikinci elde amd ekran kartı alacağım saf güç benim için teklonojiden daha önemli

Tek tek toplayacağım ama sadece ekran kartı ve ram bellekler ikinci el alacağım bana tel tek hangi parçayı alsam en iyi sistemi dizerim ve zaten ikinci elde amd ekran kartı alacağım saf güç benim için teklonojiden daha önemli
Ekran kartı b580 7700Xt 6900xt olabilir ndivia akmaz bu bütçeye iyi oyun performansı arıyorsan

İşlemci olarak 5600 al

b450m s2h olabilir min

Am4 platformunda xpg ve Gskill ramlarda iyidir hocam

Ssd wd blue 1tb 500gb olanları uygun fiyatlı %90 üstü olsun Sağlık durumu mutlaka

Onun dışında Ortalama kasa psu alabilirsin

İşlemci soğutucu olarak da strong m4 e yönel

30k hatta daha ucuz tutar bu şekilde tamamen Kafadan kurdum sistemi fiyatları bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri