Öneri Kasa Temizliği İçin Temizlik Fırçası ile Hava Kompresörü Önerisi

Linki varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim

Evet fanları tutuyorum, ama bazı tozlarda yapışıp kalıyor bezle de aralara kaçıyor fırça önerin varmı? Sanırım statik fırça gibi şeyler varmış onları alabilirmiyim ekran kartına falan sürmem zarar verirmi?
Üfleme yaparken psu şalterini kapat ve fanları tut yeter. Detay temizlik için alkolsüz mendil ve yumuşak uçlu fırça yeterli. Bu sleepy vs markaların yüzey temizlik havluları falan oluyor, ben onlardan kullandım çok iyi oldu.

Üfleme yaparken psu şalterini kapat ve fanları tut yeter. Detay temizlik için alkolsüz mendil ve yumuşak uçlu fırça yeterli. Bu sleepy vs markaların yüzey temizlik havluları falan oluyor, ben onlardan kullandım çok iyi oldu.
Teşekkür ederim öyle yaparım.😇

Hem kasayı bilgisayar bilesenlerine uflemek icin hemde araba koltuklarını supurmek icin guzel bi kompresor onerebilicek birisi var mı?

Kompresör işi kolaylaştırır. Uygun fiyatlı modellerde sorunsuz senelerce kullanılabilir ancak tetiği uzun basılı tutmamak lazım. 10-15 sn de bir durdurup yeniden basın. Ben bu şekilde Ucuz bir ürünü 10 yıldır kullanıyorum. Fanlardaki yapışan tozu almak içinde boya fırçası iş görür

Hem kasayı bilgisayar bilesenlerine uflemek icin hemde araba koltuklarını supurmek icin guzel bi kompresor onerebilicek birisi var mı?
1-2 aydır bunu kullanıyorum memnunum: https://www.trendyol.com/depomega/f...oru-bilgisayar-temizleme-500-watt-p-316410499

Kompresör işi kolaylaştırır. Uygun fiyatlı modellerde sorunsuz senelerce kullanılabilir ancak tetiği uzun basılı tutmamak lazım. 10-15 sn de bir durdurup yeniden basın. Ben bu şekilde Ucuz bir ürünü 10 yıldır kullanıyorum. Fanlardaki yapışan tozu almak içinde boya fırçası iş görür
Evet o şekilde kullanıyorum 15 saniyeden fazla hava vermek zaten mantık dışı bi işe de yaramaz 5-10 saniye tutsan zaten o bölgede toz kalmıyor bilerek en yüksek kademeye almıyorum güçlü çünkü sisteme zarar gelmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,574
Üyeler
199,838
Son üye
Recerous

Geri