Palm Grip Mouse Önerisi

Lecimy

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Merhaba f/p bir palm mouse arıyorum önerir misiniz cs2 için fps oyunları için sağ el için

Merhaba f/p bir palm mouse arıyorum önerir misiniz cs2 için fps oyunları için sağ el için
Palm grip kullanımına ve CS2/FPS odaklı bir senaryoya göre 2.000 TL bütçede şu modelleri değerlendirebilirsiniz:

• Razer DeathAdder V3 HyperSpeed: Ergonomik sağ el tasarımı, hafif yapısı ve başarılı sensörüyle palm grip için en güçlü seçeneklerden biridir.
  • Logitech G403 Hero: Palm grip kullanıcıları arasında uzun yıllardır tercih edilen, konforlu ve güvenilir bir modeldir.
  • SteelSeries Prime: Sağ el ergonomisi ve kaliteli anahtarlarıyla özellikle rekabetçi FPS oyunları için başarılı bir alternatiftir.
  • HyperX Pulsefire Haste 2: Hafif yapısı sayesinde hızlı hareket gerektiren FPS oyunlarında iyi bir performans sunar. Eliniz orta veya büyük boyuttaysa palm grip ile rahat kullanılabilir.

Ben olsam bu bütçede öncelikle Razer DeathAdder V3 HyperSpeed modeline yönelirdim. Ergonomisi, sensör performansı ve uzun süreli kullanım konforuyla hem CS2 hem de diğer rekabetçi FPS oyunları için oldukça başarılı bir tercihtir. Eğer kampanyalı fiyatla bulamazsanız, Logitech G403 Hero da f/p açısından güvenle tercih edilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,974
Üyeler
198,874
Son üye
Enes Egemen Ünsal

Geri