Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Eğer kendini bunalıma giriyorum diye şartlarsan bunalıma girersin. Arada 1-2 saat oynarım diyorsan yanlış düşünüyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ohoo şimdi diğer mesajlarına baktım da, instagram ve telefonda olmaz. En az oyun oynamak kadar onlar da kötü.
Zaten beni bitiren instagram, 10 saat ekran sürem oldu bu illet yüzünden ve sildim şimdi. Yeminle İnstagram gibi kaydırmalı içerikler bilgisayardan daha tehlikeli.

He bu arada bunalıma giriyorum diye şartlamıyorum hocam yaşadığım yer gerçekten aşırı berbat bi yer yapacak hiç bir şey yok çarşıya inip çay içiyorum tek aktivitem bu. Hiç tanıdığım samimi olduğum kimsede yok yaşadığım yerde.

Valla hocam sanırım pc alacağım gibi. Sadece akşamları gireceğim diye şartlarım kendimi olur biter.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Zaten beni bitiren instagram, 10 saat ekran sürem oldu bu illet yüzünden ve sildim şimdi. Yeminle İnstagram gibi kaydırmalı içerikler bilgisayardan daha tehlikeli.

He bu arada bunalıma giriyorum diye şartlamıyorum hocam yaşadığım yer gerçekten aşırı berbat bi yer yapacak hiç bir şey yok çarşıya inip çay içiyorum tek aktivitem bu. Hiç tanıdığım samimi olduğum kimsede yok yaşadığım yerde.

Valla hocam sanırım pc alacağım gibi. Sadece akşamları gireceğim diye şartlarım kendimi olur biter.
sınava girecen diye her şeyden soyutlanmak çok saçma bir şey zaten. Daha sonra hiçbir şey yapasın gelmez. Ders ve okul nereye kadar

sınava girecen diye her şeyden soyutlanmak çok saçma bir şey zaten. Daha sonra hiçbir şey yapasın gelmez. Ders ve okul nereye kadar
Vallahi diyorum hayat enerjim sıfırlandı. Birde son bu hafta internet cafeye sardım paramıda bitirdi saati aşırı pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,512
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri